Jump to content

vilas

Nariai
  • Pranešimai

    163
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vilas

  1. Jei furine puspriekabė jau perregistruota kaip ZU, jos prie furos kabinti negalima. Kelių eismo taisyklių 207 p. numatyta, kad ''Draudžiama motorine transporto priemone tempti ne motorinių transporto priemonių priekabas.'

    motorinė transporto priemonė – tai bet kokia savaeigė kelių transporto priemonė, išskyrus mopedus Susitariančiųjų Šalių, kurios mopedus neprilygina motociklams, teritorijose, taip pat išskyrus bėgines transporto priemones.

    Pagal ši apibrėžimą traktorius kaip ir motorinė transporto priemonė.

  2. Visiškai reikia išvalyti sandeli. Visas dulkes viska. Nes vabaliukai dulkiu sluoksniuose gyvena sėkmingai. Pas manes sandelys 2000t, tai ruoštis pradedam nuo pavasario naujam derliui. Dezinfekacija čia manau 30proc visko kas nulemia. Svarbiausia švara. Išvalom, išsiurbliuojam, ir definfekuojam. Ir problemu nebėr.

     

    kokiu siurbliu siurbiat?

  3. Kokybiskiau smulkins su plaktukais, bet ir ant TM 240 gali det plaktukus (vietoj dvieju Y formos vienas plaktukas), ant siu abieju smulkintuvu tvirtinimo ausu skaicius vienodas. Pats siemet ant TM 240 vietoj Y formos sudejau plaktukus tai tikrai kokybiskiau smulkina, bet ir kuro apie keturias litras sudegida daugiau vienam ha. ir patys plaktukai nepygus lyginant su Y formos, o vienas akmuo net keturis per kart numuse :icon-neutral:

  4. Sveiki, noriu pastiprint 2pts6 rema ir galvoju kaip tai geriau padaryt, siaip dauk kraut neplanuoju nes antborciai tik 30cm tai kazkur apie 7-8 tonas turetu tilp jei neklystu. Ar uztenka kokio 1cm storio juosta i vidu ivirint ar reikia kokio profilioto  u formos metalo?  Gal pasidalinsit patirtim :icon-rolleyes:

  5.  

    Tada skaitom toliau ir matome  :icon-arrow:

    45. Kai einamaisiais metais pasibaigus deklaravimui nustatoma, kad daugiamečių ganyklų arba pievų Lietuvoje sumažėjo daugiau nei leidžiama, Agentūra iki einamųjų metų gruodžio 31 d. apie asmeninę pareigą atkurti jas iki kitų metų paraiškos pateikimo dienos informuoja pareiškėjus, kurie:

    45.1. pagal dviejų ankstesnių metų paraiškų (neatsižvelgiant į jas pateikusį pareiškėją) duomenis deklaravo plotus, kuriuose vietoj daugiametės ganyklos arba pievos vykdoma ne žemės ūkio veikla;

     

    tai jei suarta pieva, arba jau apseta javais, tai kaip ir žemės ūkio veikla.

  6. Man tai kitas klausimas iskiles. Vis eskaluojama,jog Lietuva negali sumazinti daugiameciu pievu maziau nei 5 proc. Antri metai kur nevaziuoju,vis matau suartas pievas. Kazkas netrukus juk paskaiciuos,kad persistengem stipriai. Ir kas tada kentes? Bendros musu ismokos,ar tik tie burundukai kurie aria viska is eiles?

     

    siemet manau bus dar daugiau suartu pievu, nes pagal naujas taisykles taip paprastai tu vadinamu "pauksteliu" pievu nebegales deklaruot, o kas tada savininkui belieka? tik parduot arba isnuomot ukininkui kuris ta pieva suars rizikuodamas netekt zalinimo ismokos..

×
×
  • Create New...