Jump to content

Dariux

Nariai
  • Pranešimai

    150
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Dariux

  1. 2 valandas ago , Rimvydas1 said:

    Kad kazkaip tavo nuomone juoka kelia, lygini kombainus 30metu senumo kalbi lyg jie vakar butu pagaminti ir sakai kad suprastejo ziauriai, tai tas taviskis jau per tiek metu suspejo suprastet net tik nuo buvusiu seimininku, bet ir nuo atmosferos...

    1188 metalas prastesnis lyginant su 955 ir plius dar visur vienodo stambumo bet kai kombainas dvigubai didesnis tai ir laiko atitinkamai prasciau (su abiem teko dirbt ir nemazai)

  2. uzsienio forumuose kiek skaiciau tai 2266 uz 2066 gerokai sunkesnis del stambesnio geresnio metalo ir neva jau pats kombainas nera blogas, bet kaimynas turi uz brangiai pirkta is dojaus 2266 tai sake JD daugiau nepirks. pats jau gal 16m su JD tai galiu pasakyt kad net ir 1188 lyginant su senukais 955 ziauriai suprastejes bet neblogas kombainas

  3. Sorry, bet tikrai nebandžiau nieko pašiepti, gal kažkur buvau neteisingai suprastas.

    Buvai iškėlęs kaltinimus kad tipo neturėjęs Vederio ir nieko nenutuokiu. Vienas dalykas, kad nutuokti nebūtina viską turėti, pakanka ir po lauko dienas pasivažinėti ko per 27 ūkininkavimo metus jau šimtai būta, ir šiaip po kaimynų laukus pasižvalgyti ir palyginti kas ir kaip geriau atrodo su sudygimais ir tt. Be to ir patį Rapid teko išbandyti ir sėti keletą dienų. Taip kad kaltinimai nekompetencija tuo klausimu niekiniai. Geriau jau padiskutuokim į temą be asmeniškumų. 

    Blogiausia kai žmonės užsiciklina ant vienos nuomonės ir niekaip jos nekeičia kad ir kas bebūtų, nes gi pas juos kieme kažkas tokio stovi ir kaip čia dabar pripažinsi kad tai ne kažkas geriausio pasaulyje.

    Turiu JD purkštuvą. Jis neblogas bet tikrai nėra geriausias ir neplėšau dėl to marškinėlių. Kieme stovi ir Pronar priekaba, kuri tikrai toli gražu ne geriausia rinkoj.

    Kultivatorius irgi neprilygsta Vederio kultivatoriui. Dėl Rabe plūgo irgi nepulčiau į ugnį, nes man Lemken yra etalonas.

    Turėjau Nordsten ir niekad nesakiau kad jinai geriausia, nes meluočiau ir labai smarkiai. Turiu Pronto, jos privalumai ir trūkumai ne kartą diskutuoti perdiskutuoti ir palyginti su Rapid. Man iki šios dienos tai buvo geriausia sėjama rinkoj, bent jau pagal mano poreikius. Jei kam nereikia sėti vasarinių rapsų, manau yra ir kitų nei kiek neblogesnių pasirinkimų be Pronto ir be tos pačios Rapid. Spiritas išsiveržia į priekį šiai dienai ir tai pripažinau prieš keletą postų. Žodžiu, tikrai neaukštinu vien to kas stovi mano kieme. Keičiasi technika, keičiasi ir lyderiai, reikia tai pripažinti o ne užsiciklinti ant vieno be jokių argumentų. 

     

    :text-goodpost:

  4. Galiu arimui tik paantrinti ir pavizdys is praejusios javapjutes . Subirejus smulkintuvo guoliui alternativos rast Lietuvoj neimanoma , netgi panasiu niekur nera,  vienintelis pasirinkimas dotnuvos projektai kurie uzsiveze partija meksikietisku guoliu kurie telaiko savaite (kaina apie 300E). Taigi sezono metu piktis buna beribis , veliau aistros atslunga bet kada nera is ko riktis, buna labai nemalonu. Nesakau , kad nepirkti rotoriaus , reikia gerai apgalvoti ar bus detaliu , ar sulauksi greitos pagalbos . Kas is to monstro jei jis stovi savaite ar dvi per darbimeti , paminklas ir tiek.

    o tai persidaryt neina? y koky patvaresny ir kad butu lengva ant musu zemeles nusipirkt?

  5. Sveiki. Neisvengiamai arteja javapjute tai kirba mintis gal pasikeist kombaina ir domintu informacija apie kombaina case ih 1680 kaip reikalai jiem su detalem? Gal kas dirbat su tokiu ar panasiu tai kaip ju patikimumas? Nasumas? Kokios silpnesnes vietos?

×
×
  • Create New...