Jump to content

Saidas Daugirdas

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Saidas Daugirdas

  1. prieš 13 minutes , sisstem pranešimas:

    ne neziurejau tik zinau kad buvo parvares toki, ten per rele kiek pamenu eina bet rele valdo datavision , o tai jis tau nesikure dartes ?

     

    Kuresi tik nesigesina is kabinos.

  2. prieš 16 minutes , sisstem pranešimas:

    oi oi oi nu manuala ykelias lt kalba ziurek virsuja failai, siurblio gesinima valdo kompai jau mane baime ima nes kai ilisi po to brangei gali atsieiti tau ,ten stovi apsaugos kad jai rimtesnis gedimas uzgesintu kombaina,yra ekrane gedimu testai ieiki gal ten rasi kokia priezastis kad nera itampos, tu cia gal kartais is Plikyno nupirkai ji?

    Taip is Plikyno,žiurejai ta kombaina?klaidu jokiu nerodo.O del reles negali buti?

  3. prieš valandą, Brukshnys pranešimas:

    Jei iš karto susidūrei su elektros bėdom nepamaišytų pradėt su manualu ir el. schemom pradėt draugaut, nes tikrai prisireiks elektros žinių su šituo kombainu. Buvo ir forume LT kalba manualas.

    Gal galima tiksliau Kur tas manualas

  4. On 2022-02-04 at 14:44, Saidas Daugirdas pranešimas:

    Sveiki turiu beda nupirkau kombaina parsivariau namo uzgesinau ir sunkiai pradejo sukti starteris gal kazkam buvo? Naujai perinktas starteris,naujas akumas naujas mases isjungejas.Sukant starteriu is pradziu suka neblogai paskui toks vaizdas kad srove pradingsta,gal kazkas buvot susidure ir tures patarimu,dekui.

    6E3D8088-62AA-46B0-953A-5537D0A41F51.jpeg

    Starteris sutvarkytas atsirado kita beda iki kombaino siurblio gesinimo kojales neteina srove gal zinot saugikli ar kuri rele uz tai atsakinga?ačiu

  5. Prieš 2 valandas, varava pranešimas:

    Pramuštas starterio inkaras. Pradžiai gerai suka tik srebia labai daug srovės, dėl ko sėda akumas. Užtat ir atrodo kad sukimas sulėtėja. Ieškokis kito startrio. 

    O tas inkaras netaisomas

  6. Sveiki turiu beda nupirkau kombaina parsivariau namo uzgesinau ir sunkiai pradejo sukti starteris gal kazkam buvo? Naujai perinktas starteris,naujas akumas naujas mases isjungejas.Sukant starteriu is pradziu suka neblogai paskui toks vaizdas kad srove pradingsta,gal kazkas buvot susidure ir tures patarimu,dekui.

    6E3D8088-62AA-46B0-953A-5537D0A41F51.jpeg

×
×
  • Create New...