Jump to content

azizas1

Nariai
  • Pranešimai

    73
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius azizas1

  1. Prieš 9 valandas, axe pranešimas:

    Jeigu deklaravai kodu GPŽ tai taip. Tik as nesuprantu, dpg patapdavo lyg penktaisiais metais, keturis deklaruoji gpz, penktais automatiskai tampa dgp. Bet dabar kur ppis sistemoje gali pasiziureti plotus kurie pavirs i dgp, ten lauku kurie 4m deklaruoti gpz kazkodel nezymi kad bus paversti i dgp. Kazkur buvau skaites nezinau ar tiesa bet rase kad reglamente yra parasyta kad gpz tik po 5 metu deklaravimo patampa dgp, o ne penktaisiais deklaravimo metais. Gal zinot kas kaip yra is tikruju?

    as 5 metus deklaravau pieva dabar bus 6 metai bet jau isariau idomu ar nebus daugiamete

     

  2. prieš 5 minutes , woldass pranešimas:

    darbuotoja atostogauja, ir negaliu pasikonsultuoti, noriu arti daugiamete kuri jau prasta, pora metu grudai ir vel pieva sesiu islyginus, iki kada reikia islaikyti siemet deklaruota pieva ? ir dar, ar gali buti koks atskiras apribojimas kad negaletum arti butent sios pievos ? nes vienas zmogus kalbejo, kad jam neleido, nes salia pievos medyje uzfiksavo kazkoki reta pauksti, ir draudziama jam su ta pieva kazka daryti, sunku patiketi man tai 

    idomu nuo kada galima isarti ir vel pasodinti pieva

     

  3. On 2021-05-02 at 13:47, daraciute pranešimas:
    Apibendrinus tyrimų rezultatus, ūkininkams galima rekomenduoti papildomam gyvulių šėrimui žaliųjų pašarų konvejerį per visą ganiavos laikotarpį. Pavyzdžiui, gegužės pabaigai–birželio pradžiai žaliajam pašarui galima pjauti pasėtus žieminius rugius, užauginančius gana gausų (16,8–17,6 t/ha) žaliosios masės derlių. Liepos pabaigai–rugpjūčio pradžiai užauga gegužės pirmoje pusėje pasėti vikių ir avižų mišiniai arba žieminiai rapsai. Antrajam ir trečiajam rugpjūčio dešimtadieniui ekonomiškiausi yra anksti pavasarį pasėti kukurūzai. Tinka tam laikotarpiui ir po žieminių rugių, nuimtų žaliajam pašarui, pasėti vikių ir avižų mišiniai arba žieminiai rapsai. Jie praturtina racioną baltymais ir užtikrina žaliųjų pašarų rezervą tam atvejui, kai blogai auga kukurūzai.

    Skaitykite daugiau: https://www.manoukis.lt/mano-ukis-zurnalas/2005/05/papildomi-pasarai-ganiavai/

    kodel negalima balandzio pradzioj pasodinti vikiu ir avizu misini su zoles misiniu plius dobilu raudonuju

     

     

×
×
  • Create New...