Jump to content

aivarasss

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius aivarasss

  1. Ar iškasta žemėje, ar pastatyta ant žemės? Kai žemėje, tai, jei iš sienos būna iš akmenų sumūrytos, vėliau statant, išbetonuotos. Mano draugai ir dabar neseniai seną rūsį susitvarkė - jame sienos iš akmenų. Iš rūsio išeinančią ventiliacijos angą per didlius šalčius užkemša skudurais. Čia būna puiki temperatūra, žemiau kaip 0 C nekrenta, nebent, kaip sakiau, lauke būna -25 C, tada rūsyje daržovės visokiais senais paltais dangsto. Obuoliams ir bulvėms iki 0 C idealiai tinka, kai kuriems šakniavaisiams dar gali būti vienu kitu laipsniu žemiau. Geriau už tokį rūsį kaime, jei neauginsi daržovių pardavimui, tikrai geriau nesugalvosi. O geriausi konsultantai - vyresnio amžiaus kaimynai.

    As galvoju kad nelabai galiu kasti i zeme, nes geolog. tyrimas parode, kad jau 1,5 m. yra vandens, tai galvoju kad ant zemes reikia statyti , kad poto neduok dieve skestu :icon-rolleyes: o idomu ar niekas nera states is blokeliu( keraminiu ar siaip kokiu) ir poto zememis apkase? aisku noreciau pasistatyti toki kad nereiketu ziema paltais dangstyti, nes ju neturesiu :lol: tikrai neturesiu :D:D

    Dekui Loreta uz savo mintis isreikstas ;)

    as apsildziau savo sena tvartuka pjuvenom po 20cm. . tai bulves laikosi puikiai...:) ir sildyti nereikia jei daugiau bulviu......:) bet jei reiktu statyti kazka naujo tikriausiai daryciau sandeli is siaudu........ ir geriausia is didiuju rysyliu, sienos storis gautusi apie 1m............. manau tikrai uztektu silumos...:)

  2. na nezinau, kaip zalioj sviesoj atskirsit zalias bulves........... :eusa-naughty: tamsoj visi katinai juodi....... :) paskubi ir per svaitele kita surusiuoji....... (na as nekalbu apie tuos kurie uzaugina 1000 tonu)

    na o del beicavimo rankiniu purkstuvu , reikes pabandyti - paciam tokia mintis nebuvo uzklydus :D

  3. Su rankiniu purkštuvu? Taip, dar nemačiau ir negirdėjau. Turiu tą pačią problemą su bulvėm ir turiu gerą nugarinį purkštuvą :eusa-think: Gal išeitų kaiptai išsprėst.
    Prestige, ir Monceren G, ieškok pencycuron'o ir imidaklprid'o sudėtyje ir bus tavo beicas.

    O aš dabar truputį į ne visai į temą, bet apie bulves. Gal kas skaitėt paskutinį MU numerį, ten rašo, kad nuo žalios šviesos bulvės nežaliuoja. Gal kas turi kokių idėjų apie šitą išradimą? Ar tik žalia šviesa gali šviesti, išviso, gal kas nors turi informacijos apie bulvių žaliavimą?

    kad sėklinės bulvės pažaliavę nėra blogai, sakydavo kad derlingumas iki 20 proc. kyla....., net specialiai laikydavo šviesoje..., o kad nuo žalios šviesos nežaliuoja neteko girdėt, ir kokia iš to nauda gali būti?

    tai ar žinot kas kaip chemija nuo spakšių lenkiška vadinas...?

×
×
  • Create New...