Jump to content

vilmukas

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vilmukas

  1. Vienkiemy Omnitelio ryšys, įskaitant internetinį ryšį per OmniConnect, neturi lygių. Bitės ryšys beviltiškas. Tele2, nors ir naudojasi Bitės kanalais, bet nepalyginti geresnis už Bitę. Kaime visi pijokai ir vaikai naudojasi Tele2 Pildyk.

    nu as kaime gyvenu(beveik visada) bet nesu nei vaikas nei pijoke ir naudojuosi tele2 pildyk,tai tavo toks pasisakymas nevietoje :icon-rolleyes:

  2. ir kam tau gintai tas sautuvas reikalingas? nesuprantu :icon-rolleyes:

    atsarga gedos nedaro, zmones prarade darba netures iseities tada prades vogti, o kur daugiau visokio gerio nei pas ukinikus, ir seip po miesta saugiau vaikscioti bus... o mieli kolegos bobuciu tikrai nesaudisiu bukit ramus.... (o ginkla galima ir be leidimo gauti)

    ir dar su savim nesiosie ? negerai :icon-rolleyes: o su bobutem prajuokinai :lol:

  3. nenoreciau tokiu vaizdu relybei matyti per dauk man ziauru cia viskas :icon-confused: o del policijos pritariu nekarta buvo kad nepraleido kaip su vaiku ejom.nors viena karta polcije nustebino ir mane buvo vasarine liutis smarkei lijo o mums su vaiku nemazai dar reikejo pareiti iki namu tai sustojo ir paveze namo buvau malonei nustebinta :icon-rolleyes:

×
×
  • Create New...