Jump to content

Marius Lasevičius

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Marius Lasevičius

  1. On 2021-11-03 at 20:29, arciu555 pranešimas:

    Ten suplonėja metalas ir trūksta būgnas. Perkant reikia žiūreti ne kiek sukęs, o kiek spaudęs.Jei pardavėjas giriasi, kad geri ,kieti ruliai gaudavosi tai eik iš kiemo,nes metalas bus pavargęs.

    Sunku išsirinkt,o ir nelabai yra iš ko rinktis?

  2. Prieš 3 valandas, arciu555 pranešimas:

    Kiek suprantu smulkintuvo nera, šiaip būtų geriau DF 130,135 ar Vicon  130,135,nes ten būgnai yra mažesni ir tinka nuo seno DF press,trumpai tariant bùgnui lūžus greičiau nupirksi kitą, o šitie nera labai populiarūs ir atitinkamai problem su detalėm,o šiaip kai kuriems forumiečiams Vicon, DF visai patiko.

    O KODEL KAZIN TOKIE DIDELI BUGNAI,GAL NERA GERAI,GAL MAŽAI SPAUS RULONA......

  3. Prieš 5 valandas, arciu555 pranešimas:

    Youtubej skiriasi gyvenimas nuo realaus. Class vožtuvai silpni dažnai būna ,su Mtz tikrai nepalakstysi, Welger presas tai paprastas,ardosi lengvai, bet kas ką turi su tuo dirba. 

    pas mane case mx120 manau tikrai vilks bet koki presa.tik del to rulono suspaudimo suku galva,kas pen buna kai nesuspaudžia,ar bugnu dantukai susinešioja......

  4. prieš valandą, arciu555 pranešimas:

    Presų bėdos :  įprasti diržiniai sunkiai pradeda sukti pradžioje ir tinkliuko padavimai yra gale, praktiškai nematai veikimo. Būgniniai daugiau sveikatos reikia ir fiksuoti ruliai.  Jei nori preso ir nelabai smulkintuvo už NH 644  diržinius ar kai kuriuos Vicon geriau  nerasi, nes prieky yra volai ir pradėjimas sukti be problemų, tinkliuko padavimas prieky viską matai ,kameros kabliai, tik smulkintuvai savotiški. Su bielkiu 6 pavara be dūmo.

    kai pirmas presas sunku ka sakyt,man labiau patinka clas roland atrodo labai paprastas ir nesudetingas,ir kai paziuri youtube tai su mtz suka,ir gaunas visai normalus rulonai nepasakysi kad minkšti 

  5. prieš 45 minutes , urbonas10 pranešimas:

    Pats prieš kelias dienas nupirkau vicon rv1901. Šienui manau geriau diržinis. Kiek mačiau bugniniu darytus, tai minkšti rulonai. Jonh deere presu negerai tas, kad rulono pradžiai tik vienas volas, ir dėl to būna bėdų. Vcon, new holand rulono pradžiai turi 3 volus, kas yra gerai.

    o kas negerai su vienu volu?nesuspaudzia?

    o paprastesnis tai dirzinis ar bugninis?

  6. prieš 2 minutes , kestoxs pranešimas:

    Nėra ką ten tikrinti. Iš principo betkokį grėblį gali panaudoti kaip vartytuvą, perversti volui. Nelabai kas ten tokį dalyką tikrina, ir nelabai yra kompetencijos tam patikrinti. 

    galbut,nes ir greblys pakelus tenta verto kaškiek,

    o ir nekiekvienas supranta.

  7. Sveiki,gal kam buvo panaši situacija gavau parama smuliems ukiam parašiau, kad turiu nupirkti vartytuva-grebli,

     nepagalvojes, kad nieko nerasiu panašaus nes yra arba greblys arba vartytuvas,nu aišku kad yra ir 2 viename bet neko ipatingo.

    kazin ar nacionaline kabinetusi jei nupirkciau tik grebli,o sask parašytu vartytuvas greblys.

    dabar tikriausiai nieko jau keist negalima.

×
×
  • Create New...