Jump to content

crista

Nariai
  • Pranešimai

    89
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius crista

  1. negave ir mes ne lito,nors viskas gerai,pries 3 savaites skambinom,klausem ar yra vilties iki Kaledu gaut kazkiek,tai pasake,kad vilties visada yra........ Zodziu viltis durniu motina,taip ir laukiam,kol ministres metai pavasari prasides,pikta,kai taip eskalavo,kad gyvulininkus rems,tai jau kad remia tai net saldu...........

  2. pas mane dar nepaskaiciuota, nors nebuvo nei patikru nieko, o kai pries pora dienu skambinau savo administratoriai tai sake , kad paraiska jau sutvarkyta lapkricio 11 diena, o negaunu del to, kad ne gyvulininkas, nors kaime deklaruojantys vien tik pievas jau spejo ir isleist..

    Nesuprantu, aš gyvulininkas,ir deklaruoju tik pievas,ir patikrų jokių nebuvo, bet išmokų nė lito nėra.

  3. Nelabai tikiu, kad juos medžios, tuoj visokie mylėtojai kryžium guls.O pas mus kasmet nuostoliai, sudrąskė ožkas, neradau 2 iš viso, o iš 2 tik išėdas,niekas nieko nekompensavo,nes negalėjo nustatyt, kokio svorio galėjo būt gyvuliai, o tų kurių išviso neradau, tai pasakė, kad.gal patys suvalgėm.Aplink jau dešimtys sudrąskytų gyvulių.nuo pastatų per kelis metrus eina. :icon-redface: Jau vidurio azijos aviganį nusipirkau , žiūrėsim kaip čia bus.

  4. Yra du dalykai Bauda ir padarytos žalos atlyginimas. Baudą kaip supratau sumokėjote , o žąlą kurią įvertino nukentėjusysis ne.

    Mano požiūriu 1000 litų yra aiškiai per daug. Viena karvė ir per parą, tiek žalos žirniuose vargu ar padarys, nes tuomet turėtų visiškai sunaikinti tam tikrą ploto dalį priklausomai nuo derlingumo ir žirnių kainos.

    Nukentėjusysis, ko gero, nori pasipelnyti iš jūsų nelaimės. Kreiptis dėl žalos dydžio nustatymo į savivaldybę turi nukentėjusysis. Kadangi žalą atlyginti privalu, dėl šventos ramybės galit pasiūlyti 50 ar 100 litų žalos atlyginimą. Tegul kreipiasi į teismą, ten procedūros sudėtingos, ir padarytą žąlą privalu įrodyti nukentėjusiajam, tuos jo įrodymus jūs galite teisme argumentuotai neigti.

    Supratot nevisai taip, tiksliau aš gal nerišliai parašiau, sumokėjau, viska ir tą 1000 kurio reikalavo, ir baudą.bet įdomiausia, kad pareiškimas buvo parašytas, jau po sumokėjimo....žodžiu saugok Dieve nuo kaimynų.........

  5. Tai to reketo kaip ir nėra, nes jūsų kaimynas nesikreipia. Jei padaryta žala,( gal būt jos nėra) ir kreipsis dėl dydžio, tuomet sužinosi dydį ir protingumo ribose atlyginsi. Policija manau tokių dalykų nesprendžia.

    Na papasakosiu istoriją toliau, buvo pasakyta, kad reikia sumokėt 1000, neva karvė išbraidė žirnių lauką, na laukas 30 ha, o karvė viena jei ką :D o policijos pareigūnai, o išrašė baudą 10 litų,kadangi reikalaujama suma buvo sumokėta pirmiau negu policijos pareigūnai apsilankė, tai norėjo dar žalos atlyginimo, bet kreiptis dėl žalos įvertinimo nesutinka va tokia pabaiga :icon-wink:

    Be ja, gal kas draudžiat gyvulius dėl trečiųjų asmenų? Maža prieš kokią fūrą išbėgtų :icon-eek:

  6. Nu kad musu zurnaliugos nemoka destyt minciu tai faktas.....taip ir nesupratau ka uzdraude,6 rajonuose kur ekstremali padetis,kad sernus saudys sestadieniais tai girdejau,o kaip del naminiu kiauliu? Buferineje tai liepe ispjaut ir po 190 litu dave,arba laikytis reikalavimu ,kur tvarte dusas...........

  7. sveiki,yra tokia situacija,su gyvuliu supirkeju suderejom uz buliu po 5 litus uz kg,atveze rankpinigiu 2000 litu zadejo paimt uz savaites,praejo jau 5 savaites,vis skambinom,sake,kad uzsiemes...dabar perskambino pasake ,kad nebeims buliaus,liepe parduot ir grazint pinigelius.....ka manot? tai dabar kainos nukritusios tai dar dadet is kiseneles reikes..... :icon-rolleyes:

×
×
  • Create New...