Jump to content

Orestas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Orestas

  1. prieš valandą, arciu555 pranešimas:

    Kūdros neiškasi, nes užslinks krantai,paimi račioką iškasi iki vandens siaurą duobę esi paruošęs 4 kuolus ilgus,  lentų ir sukalęs suleidi į duobę gaunasi šul8nys su sustiprintais krantais, tada neužslinks žemem.

    Turejau omeni tvekini 4-5 aru. O ta ideja gera turesi minti

  2. prieš valandą, arciu555 pranešimas:

    Pažiūresi kas auga, kokių sąlygų reikia  investicijų, visko po truputį lengviau gera kaina parduoti nei vienos rùšies didesnį kiekį.Mažas be turgaus neišgyvensi. 

    O ką patartum dėl laistymo? Labai patogus būdas laistymo sistemos, bet elektros nėra tai lieka tik gravitacinis laistymas su pakeltom talpom.  Pats pirmas dalykas planuoju kasti kūdrą, bet įdomu ar užteks vandens, kokia jūsų nuomonė?

  3. Laba diena, klausimas tiems, kas turi pasisodinę nemažai šilauogių laukuose, kaip tvarkotės su jų laistymu? Galvoju sodinti šilauoges ir problema ta kad sklype nei vandens telkinio, nei elektros ar vandentiekio nėra. Ką būtų protingiausia daryti? Turbūt pigiausias variantas kasti kūdrą, tačiau įdomu ar pakaks vandens. Ir kaip su pačia laistymo sistema, elektros nėra, tai belieka gravitacinė laistymo sistema, ar jos pakaktų? Iš karto ačiū už atsakymus!

  4. On 2021-07-13 at 22:31, arciu555 pranešimas:

    Imk daržininkystę,uogų, ankstyvosiom veislem didesnį asortimentą ir į turgų. Arba braškes šiltnamy  Įvairių pasodinęs žinosi kas auga

    Gal ir visai gerai būtų toks mažas ūkelis su įvairiom daržovėm, uogom. 

×
×
  • Create New...