Jump to content

PovilasT

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius PovilasT

  1. On 2021-05-06 at 23:58, hellboy197 pranešimas:

    Nėra niekur aprašyta, iki kokio galingumo gali pirkti. Perki tokį, kokio jums reikia ir viskas.

    Vienas žmogus už šią paramą įsigijo traktorių 100ag, o tas kas jam rašė sakė, kad pagal tai kiek turi žemės ir kiek gyvulių galėjai pirkt galingesnį, tada pasiklausiau jo dėl savęs, jeigu eičiau pagal augalininkystę su 20ha žemės, tai jau pvz 120ag net ir 100ag traktoriaus negalėčiau pirkt, o pagal daržininkystę tokį traktorių jau galėčiau pirkt, tai ir net nežinau iš kur tokius dalykus traukia

  2. Prieš 12 valandų, Dar vienas miestietis... pranešimas:

    Skaičiavai kiek veda turėsi padaryti?

    Ir aš skaičiuoju,ir mokesčius skaičiuoju ,vistiek lyg apsimoka

    Ar teisingai supratau kad nuo paraiškos pateikimo dienos turiu didinti veda,nors paramos galiu negauti,obpadekmes mano kišenei bus visvien?

     

     

     

     

     

    20 balų gauni jeigu įsipareigojo pakelti VED 51% ir daugiau, planuoju sėti 1ha bulvių, kur VED pasikels daugiau 51% nuo mano esamo bendro VED

  3. prieš valandą, Onute pranešimas:

    labai

    Ir dar, aš ūkininkavimą pradėjau prieš 2 metus, dabar mano ūkis kaip daugiamečių augalų auginimas, buvau  deklaravęs grikius ir pievos, ar reikia man prieš teikiant paraišką pasikeisti ūkio šaka, kad užsiimsiu daržininkyste?

    Ir jeigu eidamas parmą pagal daržininkystę, kai kuriuos plotus užsėsių grūdais, ar taip galima ar ne, ar vistiek skaitysis kaip daržininkystės ūkis?

  4. prieš 25 minutes , Arnas432 pranešimas:

    Iš kurių punktų surenki 75 balus? Pats su daržininkyste noriu eit, bet tik 60 gaunasi

    15 balų- pagal daržininkystę

    20balų- VED 4134 ( nuo 4000-4999)

    20 balų- įsipareigojimų, kad VED pakelsiu daugiau negu 51%
    10 balų - amžius iki 40

    10 balų - nesu dar gavęs jokios paramos

  5. Prieš 10 valandų, arciu555 pranešimas:

    Fendt nežinau, MF elektros nera daug iki 99 m,Tik gale šlaunų hidraulikoj šiek tiek mandriau,gali užknisti, elektra, jei parų dėžes remonto priejimai irgi nelabai kokie. Jei nori, kad būtų pigesnis,greitesnis taisymas ,tik JD iki 2000m

    Su Fendt man teko pas ūkininką Norvegijoj dirbt, kelis modelius turėjo, 415,716,515c, naudoti buvo pirkti ir dar turėjo pirktą naują jd, modelio tiksliai nežinau, bet kažkur virš 200 arklio galių, tai sako jis: Fendai seni, bet geri, jokių problemų, o JD naujas bet blogas, pastoviai vis kažkas jam nutinka, tai davikliai, tai kuro sistema, tai su hidraulika. Aišku kad ir modelis modeliui nelygus, bet nuo tada kažkaip patraukė Fendai, šiaip maloniai su jais dirbt.

    Įdomu ir jūsų visų čia nuomonė, kas ką turėją, kas ką žino

  6. On 2021-03-29 at 11:16, Bulvinykas pranešimas:

    Nupirkom su defektais, sunkiai važiavo - tvarkėm turbo sankabą, keitėm mechaninę sankabą dėžėje, bandem kompensaciniais žiedais pagerinti pusbėgių jungimąsi ir dar visokių smulkmenų. Kažkur čia yra nuotraukos. Antrą kartą turbo sankaba pati save suvalgė - kažkokia sparnuotės dalis matyt atitrūko ir sumalė viską.

    O kiek sankaba kainavo?

  7. Prieš 7 valandas, Bulvinykas pranešimas:

    Nupirkom su defektais, sunkiai važiavo - tvarkėm turbo sankabą, keitėm mechaninę sankabą dėžėje, bandem kompensaciniais žiedais pagerinti pusbėgių jungimąsi ir dar visokių smulkmenų. Kažkur čia yra nuotraukos. Antrą kartą turbo sankaba pati save suvalgė - kažkokia sparnuotės dalis matyt atitrūko ir sumalė viską.

    O kiek laiko jau jį turi? Kiek žemės dirbat su juo?

×
×
  • Create New...