Jump to content

Ama

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Ama

  1. Prieš 11 valandų, Bulvinykas pranešimas:

    Tikrai taip. Bet yra lietuviška etiketė, kur svoris parašytas beveik kilogramu daugiau nei realiai maišas sveria. Belieka tikėtis, kad ten tikrai yra tas 1,5 mln ir svertis pačiam.

    Nežinau kaip Jūs, bet aš visuomet žiūriu originalią versiją ir pagal ją skaičiuojuos.

     

  2. prieš 9 minutes , linas78s pranešimas:

    Tai jau čia kaip Tėve mūsų turi būti žinoma  nautile:)

    Čia kolegom, kurie mažiau susipažinę ir turi vis dar daug klausimų :) Galės paprasčiau pagooglinti, kol sniegas tirpsta laukuose.

  3. Prieš 2 valandas, jevgenijus pranešimas:

    Na pasėsi savaitę vėliau... Ir ką? 

    Vienas toks dėdė iš Amerikos perėmė ūkį ant savęs, pasidarė dirvos tyrimus, pasėjo viską kultūringai... Pist kruša. Kiek išėjo nukūlė, viską uzsejo tarpiniais, vėliau dalį jų nuganė. Ir kitais metais istorija pasikartojo. Bankas bankrotu mojavo ir pigu nebeskolino, net susirado off farm job. Kad sutaupyt ant trąšų prisejo daug ankštinių... Žodžiu taip gavosi kad 4 metus iš eilės, arba be derliaus liko arba tik dalį jo nukūlė, gamta tuo pasirūpino, bet visa dirva nei kart nebuvo palikta plika, tarpiniai kad ir kaip buvo sunku, vistiek buvo sejami. Penktasis metais atvažiuoja vėl dirvos tyrimų padaryti, kaip buvo sutarta pradžių pradžioj. Tai tie tyrėjai iš pradžių net pagalvojo kad klaida įsivėlė, mat humusas nuo 1,7 pakilo iki +-3. Nieko tokio jis neplanavo. Elgėsi situatyviai. Kad sumažinti ganyklų ir dalis ganymo būtų tarpiniuose, kad nereiktu išlaikyti darbuotojo, kad nereiktų gyvent traktoryje, kad sutaupyti nusipirko jd750, kadangi its easy convert cover crops in money by grasing - todėl sėjo tarpinius, pinigų trąšoms neturėjo, tai trešė tik kukurūzus su minimum pesticidų... Šiai dienai pas jį 6,9 humuso. Vat įdomu, ar labai jis susirūpinęs dirvos išilimu pavasarį? ;)

    Dar pamiršto paminėti, kad Gabe Brown iš Šiaurės Dakotos, kur be šalnų yra  tik 130 dienų. Ir niekada neaugina vieno "cash cropo", o juda tik su daugianariais.

×
×
  • Create New...