Jump to content

mtz505

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius mtz505

  1. prieš 7 minutes , dumoju pranešimas:

    GDT indeksas auga sparčiai, kas girdėti su pieno kainomis kolegos? Pagal tendenciją, supirkėjai turi mokėti daugiau

    Viskas tas pats, tik kaip tik reik tikėtis, kad nenumuštu dėl covido. Gerą kaina gali gauti tik su geru koef.

  2. Prieš 1 valandų, Pienmėgys pranešimas:

    Somatinės ląstelės, kolega Ramza, yra uždegimo pieno liaukoje pasekmė. Baltieji kraujo kūneliai pagrinde. Jie atidirba slopindami uždegimo židinį, ir po to organizmas juos pašalina su pienu. Pagrindas kovojant su SLS yra melžimo higiena, bet deja, ne tik. Sakysim karvė buvo lyg ir sveika, SLS normalus, o kažką suėdė ne taip, ir somatai pašoko aukštyn. Reiškia, užkratas buvo (ir tešmenyje ir tvarte) bet karvės imunitetas buvo pakankamas neleisti tam užkratui plisti. Blogas pašaras kalė per imunitetą- ir rezultate milijonas SLS.  Bet, pasikartoju, užkratas jau buvo. Ir pateko jis ne kitaip, kaip per spenį. Ir vėl grįžtame prie melžimo higienos. Dar vienas keistai skambantis, bet labai efektyvus būdas kovoti su somatais yra šėrimo laikas.

    Labai svarbu tinkamai gydyti. Ir besikartojančias- taip, belieka brokuoti.

    Turėjau tokių karvių, jog padarius tyrimus visiems antibiotikams atsparios ir niekaip neišgydysi ir keista kad pagrinde buvo 1-3 veršių karvės. Buvo apmažėja, kaip ir dingę kai pavasarį išgyniau į lauką, bet rudeniop vėl atsidaro mastitu ir išėjo dešron..

  3. On 2021-01-10 at 20:44, memel pranešimas:

    Sveiki, gavau parama pagal smulkiųjų ūkininkų programą. Buhalterinę apskaita pasirinkau supaprastintąją pildyti, bet dar nepildžiau. Kokius popierius, žurnalus reiks pristatyti? Arba gal kas pavyzdžiais gal galite pasidalinti kas kaip atrodo, arba nuoroda tiksliai kas kaip yra. 

    Ačiū.

    Tai kiek suprantu tiesiog vesti į paprastą sąsiuvinį, ką perki ir kiek uždirbi ..

  4. Prieš 14 valandų, urbonas10 pranešimas:

    Labai jau klausimas nekonkretus. Įdėk pats bent kiek pastangų perskaitydamas taisykles ir tada kas neaišku rašyk, o ne šauk iškart kas ant minties. Beje ne faktas, kad tokios taisyklės bus ir kituose šaukimuose, kokios buvo praeitam, bet bendrą vaizdą susidarysi ir klausimai bus konkretesni.

    Tai kad konkrečiai nėra parašyta, vien įsipareigojimai ir kokia turi būti ūkinė vertė..

×
×
  • Create New...