Jump to content

Inžinierius2020

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Inžinierius2020

  1. prieš 1 minutę , Robertas08 pranešimas:

    Tai kokia pigiausia talpa 20 kubų?. Geriau būtų 2xpo 10

    Ar tiesa kad jie nenoriai pilsto į konteinerius ar čia priklauso kiek darbuotojui arbatos paliksi ? :icon-smile:

    Mes neturim jokios didelės talpos.Nori pinigu pilsto į tonines talpas,nusivezam 4 ir dar 4 kubu backa tai niekada nieko nesako.

  2. Prieš 9 valandas, Kamporaižis pranešimas:

    Iš KG gavau, bet ir laukt teko. Gaila kad pritrūkau vienam hektarui kur daugiausia rugiagėlės. Tai dabar vėl ieškot tenka

    Sveikas, nuo korveto nestresuoja rapsas? Nekerta perderliu kaip sakydavo nuo galeros? Reikia ir man nusipurkšti,pabėgo žolės.

  3. Sveiki,voluojate rapsa po sejos?girdejau,kad tas seklikes patraisko?anais metais pries seja volavau.bet ziuriu siemet neisejs persunki zeme.

    2 kartus lyginau, 2kartus volavau ir kultivavau,dabar palnuoju seti.niekap neina sudirbti,nemazai ir taip grumstu dar bus nemazu.

  4. Sveiki, kaip laiko zilinės priekabos ar geriau ieškoti pts-6? Kabinčiau tada 2 priekabas. Grūdų reikia išvesti apie 200t.

    https://www.skelbiu.lt/skelbimai/savivarte-traktoriaus-priekaba-49090361.html

    Dar žiurinėju iš gaminamų naujų, bet kad visos mažiausiai 14 t. Kad būtų 10t per akys tada. Man 105 ag perdidelės nei iš lauko paskui neištempsiu. Gal kas tampote panašia su tokiu traktoriumi? https://www.skelbiu.lt/skelbimai/17m3-14-tonu-priekaba-savivarte-47092357.html

×
×
  • Create New...