Jump to content

P.uk.D

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius P.uk.D

  1. Prieš 3 valandas, Bauer pranešimas:

    Gal biški per anksti panaudotas Corum 1 l/ha ir esant drėgniems orams kila nauja piktžolių banga. Pagal Corum aprašymą spėju paskutinės dienos būtų jo panaudojimui, nes iki 9 lapelių galima. Basagranui pagal aprašymą per vėlu, bet veikli tik vieną ir ta pati kaip Corume tai gal pigiau ir mažiau streso būtų kokį litrą ar 1.25 Basagrano? Žolių vietom kilimas, tai taip palikt nesinorėtų. Kokios dar galimybės apsiginti nuo žolių žirniams turint 7-8 porlapius ir esant 20-27 cm aukščio?

    Pas mane tas pats buvo dejau 0.5 corumo ir susitvarkiau su žolę.

     

  2. Prieš 12 valandų, mwex pranešimas:

    ankstaros nuo vabalu nesusisuks ir neatsidarys...gali tik ju nemegzti...kirminai stiebe taip pat neturi “destrukcinio” poveikio...naudoju tik kontaktini insekticida pradejus zydeti/zydejimo metu...pernai 40%  stiebu buvo kirmeles, bet su minimaliu tresimu kuliau 3,5 t. Kai ankstaros pilnos seklu, nemanau, kad tas kirminas stiebe kazka labai jau blogo bepadaro...aisku, gal as klystu...gal nemalonu matyti kenkejus paselyje, taciau paskutiniais augimo tarpsniais ju zala minimali. 

    Nesusidurei rimtai su vabalais reiskiasi jai manai kad nesusisuka ir neatsidaro(ankstarinis pasleptasraublis )

  3. Prieš 20 valandų, unia pranešimas:

    Turiu 1h kuriam tik trąšos duota ir nuo žolių purkšta ir dabar atrodo tikrai gerai,ar tikrai visada tie purškimai  nuo visų vabalų ir ligų reikalingi.

     

    Buvo pries du metus rapsas mano laukas ir uz 200m. kaimyno laukas jis nepurske nuo vabalu nei kart o as purskiau du kart sistemini ir kaip galvoji kas buvo? O gi pas ji susisuko ankstarai atsidare ir ka kule po 800kg as po 2.4 o tresem taipat tai kas cia ka reklamuoja.

  4. Prieš 2 valandas, sigitass pranešimas:

    Nėkarto nesu glifosavęs ar reglonavęs nei rapso nei žirnių ir džiovyklos neturiu, nusikulia be problemų, o drėgmė nuo 7 iki kokių 13, nematau problemos

    O tai kaip su zaliom ankstim? Ar lauki kol prinoksta bet virsus isbyra.

  5. Prieš 11 valandų, mangud pranešimas:

    Kas čia jiems atsitiko? Sudigti sudigo, ir taip pat gražiai dauguma nunyko, stovi tik kvieciai kur ne kur neišale vasariniai....ka čia dabar sugalvojus :eusa-think: prakultyvuoti ir paseti vasarinius kvietrugius ant viršaus, o jei kokia čia neaiški liga? Nupūsti kokiais glifosatais, tada jau kultivatoriaus neuzteks, reiks kazkuo gyliau įdirbti.....gal patartumet ka

    IMG_20200328_121828_0.jpg

    Kokia veisle?

×
×
  • Create New...