Jump to content

rar

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius rar

  1. Sveiki, gal kas perdarinėjot tepalinį oro filtrą į popierinį? Jei taip, ką naudojote? Internete daug info šiuo klausimu neradau :) Kol kas paprasčiausias variantas atrodo uždėti automobilinį sportinį oro filtrą vietoj senojo agregato :D O gal senasis yra labai geras, ir nėra ko sukti smegenų? Klausimas kilo todėl, jog pas mane dingęs porolonas, o žilkinis filtras sukepęs kažkoks, tad ir svarstau kas būtų geriau. Ar senajį tvarkyti, aplamai naują popierinį įstatyti.

  2. Sveiki, svarstau apie MMA suvirininimo aparato pirkimą. Vis prireikia, pabodo kolegas trukdyt. Bus naudojamas buityje, sodyboje, traktoriniams/mašininiams reikalams gal kas galit ką patart? Preliminariai planavau skirti apie 200 eur, bet gali būti ir daugiau :-) Nespjaunu ir į MIG, bet įtariu jog biudžetas neleidžia? Taip pat klausimas, kaip su VagnerSdh kokybe? Gal teko susidurt?

  3. Prieš 9 valandas, rolandys pranešimas:

    Sveiki, kas gali buti kad vienas cilindras nedirba? Užkurus traktoriu ir atsukus kuro vamzdeli prie vienos forsunkes traktorius pradeda slopti o prie kitos forsunkes atsukus kuro vamzdeli nieko neivyksta. Tai forsunkei pabaiga ar siurbliui? Prie abieju forsunkiu prasukis vamzdelius atrodo lyg ir vienodai purskia kura.

    Jeigu kuras eina per abu vamzdelius, sakyčiau purkštukui galas, pradėčiau nuo jų. O tai kai užkuri normaliai pupsi? Ant 1 cilindro nekažką turėtų veikt... :-)

  4. O tai kaip dėl pusiau sintetinės alyvos valymo centrifugoje? Daug įvairių nuomonių ta tema... :-D bendras įspūdis susidarė toks, jog jeigu pusiau sintetinė, tai tik popierinis filtras, nes centrifūga nepadeda dėl plaunančių priedų :-) biednas nesu, pusiau sintetinę galiu supilti, bet ar verta? :-)

  5. Prieš 3 valandas, wydas63 pranešimas:

    Čia įstorijos pradžia susijus su tuom , tipo sintetinio tepalo centrifuga nevalo ir traktoriuje jį naudoja tiktais visiški pašlemėkai :D  ...... o įšvada tokia : pakeitus tepalą į kokybiškesnį su laiku atsiplovė motoro vidus , stūmoklio žiedai ... nebeliko kam ir ant centrifūgos sienelių kauptis .

    Būtų labai įdomu pamatyti visą vidų prieš ir po perėjimo ant pusiau/pilnos sintetikos, bet jaičiu tik pasvajot galima, enruziastų manau neatsiras :-D

  6. prieš valandą, wydas63 pranešimas:

    Visvien turi kokią tai motyvaciją tokiam perdarymui , ar šiaip sau sumąstei ?? O dar , before :D ir vaizdą po vožtūvų dangteliu , reik pasižiūrėt :eusa-think: 

    Kažkokių motyvatorių, apart nagaro krapštymo iš centrifugos nėra :-D, tad daugiau šiaip turbūt, vožtuvų dangteliai planuojami nuimti, leidžia tepalą mažumėlę viršuj, ties galva, bandysiu ieškot kur, galėsiu pasidalint jei įdomu :-)

  7. Sveiki,

    nusipirkau T25, pliką, be kabinos, bet visai neblogos būklės. Norėjau įsigyti skersinį, Lytagroj pasiūlė tokį variantą:

    http://www.lytagra.lt/lt/remas-ir-kabina/29367-1456190-skersinis-142556025.html

    Kiek nesupratau. Kadangi nėra antro štiko, gaunasi jog jis sukasi aplink savo ašį? Ar aš kažką praleidžiu? Logiškiau atrodo būtų imti tokį, nuo T40:

    http://www.lytagra.lt/lt/remas-ir-kabina/28812-t252805080-skersinis-142328515.html

    Tik kaina kandžiojasi. Jei pirmasis 18, tai pastarasis 46 eur kainuoja... 

    Faktiškai skersinis reikalingas prikabinti automobilinę ir traktorinę priekabą, tad bet kokiu atveju reiks pakonstruot, tik nesumąstai nu o kurio varianto logiškiau pradėt :)

  8. Prieš 21 valandų, Meruns pranešimas:

    Sveiki nusipirkau Yanmar F13D traktoriuką ir jame nėra šlaunų, gal kas patartu kaip pasidaryti ir prie ko pritvirtinti  Centrinės traukės konšteina?

     

    WhatsApp Image 2019-02-05 at 11.06.44.jpeg

    Būna pirkt pilnas komlektas tritaškio pakabinimo, kaip pvz: http://www.litechnija.lt/lt/traktoriu-dalys/398-3-ju-tasku-prikabinimo-traukiu-komplektas.html

     

    Centrinės traukės kronšteino pabandyk paieškot ten kur prekiauja traktoriukais, tvirtinasi anr plokštelės kur nufotkinai

×
×
  • Create New...