Jump to content

Saras-co

Nariai
  • Pranešimai

    86
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Saras-co

  1. sveiki -norejau pasiteirauti ar jau pardavinejat avis ir po kiek prasot uz gyva ir skerdiena (kg), as zadu prasyti 12lt uz gyvo svori (kg) kazi ar normali kaina ar nebusiu perdaug uzsaukes :)

    as siemet pardavinejau po 10 lt/kg.

  2. PATARKIT: vakar vakare avytė atsivedė tris gražius ėriukus, bet jie kažko liūdni, per daug apatiški atrodo, pasimečiau. Avytė patyrusi, anksčiau yra gražiai užauginusi kelias vadas, dabar tešmuo geras, prisileidžia žįsti, bandžiau pamelžti, davė man kelis lašiukus, bet ėriukams gal duoda daugiau? Kaip sužinoti, ar ji duoda pakankamai pieno, ar jie pakankamai pažinda? Šį vakarą jiems sueis viena para. Žinau, kad po kelių dienų galiu pasverti ir bus matyti ar jie priauga, o dabar?

    jei matot kad eriukai zinda ir tikrinot kad pienas bega. tai manau viskas gerai. o kad atrodo liudni, tai pas mane ir tokiu gimsta :)

  3. kuo nuo kirminu gydote? gal kam buvo, kad normaliai edantis ir geriantis triju menesiu baroniukas kristu nuo koju- nepastovetu?

    Yra visokiu ir milteliu ir geremu ir leidziamu vaistu, pvz biomectin leidziami. o jis viduriavo, plikt pradejo ar kaip?

  4. gal kasnors patartumete kokiu papildu duoti avelems,kad geriau augtu ir butu atsparesnes.

    su vet. vaistininku pasikalbekit. yra daug visokiu papildu, tinka kai kas kas tinka ir karvem. kad greiciau sparciau augtu, labiausiai tinka baltyminiai papildai, aisku geroj zolej daug ju, papildu duodu tik neganykliniu laikotarpiu. dabar galima duoti grudiniu kulturu avizu ar mieziu, juose daug baltymu, o jie skatina augima.

  5. Na kas pardavinejate kokiu augima skatinancius stiprius vaistus rasykit el. pastu [email protected]

    Yra visokiu papildu vitaminu, vaistinej pasiteirauk kad ir galvijam, kombikormo ar tai smulkaus tipo, kuriuos dar plius sumaisyk i avizas ir duok kuri laika, palepink grudinem kulturom, tik aisku neperserk, jei negave grudu jos visai tai aviai kaip romanovu manau nedaugiau 300 gramu per diena.

  6. Sveiki, parduodu LJ ir Sufolko misruno avinuka 12men. Tevas pirktas is avininko ir buvo labai stambus, jei kam reikia prasom. :) kaina 400lt.

    viskas gerai su ta kaina, bet kaip avino niekas aisku nepirks, jei ne grynaveislis, parduot kaip mesa tai dar ir daugiau gautum :)

  7. Sveiki. Apsirgo avis, pradejo slinkti vilna, net iki odos, o ta oda darosi tokia pleiskanota, sunkiai pastovi ant koju, atrodo kad tirpsta jai jos, nes pakaitomis vis viena tai kita pakelia pakrato, kartais net atsiklaupus eda, issiskiria is kitu matosi tokia nezvali. Dar su galinem lyg viskas gerai buvo iki siandien, jau ir pradejo svyruoti. Plikti tai jau senokai pradejo. Ir uzpakalis toks negrazus pasidare. Leidom vitaminu, girdem tokiu energetiniu papildu, bet nieko. Ai dar pagurklys sutines buvo, bet po medikamentu susitvarke. Gal kam taip buve, gal galit patarti, ar kokiu vaistu suleisti?

    Dekoju.

  8. neimanoma kad jums kas parduos po 6lt ir dar tokio svorio,

    o kur rasiau kaina aš? :)

    iš tiesų tai dėl kainos dar nelabai iki galo aišku, tiesiog gavome užklausimą iš kliento, pirmiausia norėjau išsiaiškinti ar įmanoma tokio svorio nupirkti tokį kiekį, jei ne, tuomet kokio svorio įmanoma nupirkti 100vnt ir kokia kaina. pagal statistika pažiūrėjau, tai jaunų avių kaina apie 16Lt/kg, tai gyvam svoriui apie 8Lt? čia kaip suprantu būtų tokios apie 4 mėn - 40kg?

    PIrmiausia man rūpi ar galimas toks kiekis surinkti iš kelių ūkininkų (na kad ne po vieną :) )

    Na jei 4-5 men. amziaus tai skerdenos kaina gal tik prasideda nuo 16lt/kg, o uz gyva svori 8lt normalu (bent man), as pats uz tiek parduodu :) na toki kieki is keliu aviu augintoju surinkti manau tikrai butu galima, aisku viska diktuoja kaina.

  9. Sveiki,

    gal galėtumėte nukreipti teisinga linkme - reikia 100 vnt ėriukų, kad skerdena būtų apie 6kg (tai gyvo išsivaizduoju apie 13kg?) gal žinote kas pardavinėja didesniais kiekiais?

    Iš anksto dėkoju už atsakymus :) reikia skubiai :)

    tokio svorio eriukus nelabai kas ir parduoda :) nebent itin auksta kaina.

  10. kolegos norejau del kainu paklaust,eriukas skaitosi iki 30kg?tai kaina nemaziau kaip 8lt uz kg gyvo sworio,o nuo 30kg tai po 6?ar tokois kainos

    eriuku laikoma priklausomai ne nuo svorio, o nuo amziaus, nes skirtingu veisliu eriukai skirtingai ir sveria.

    kada bus galima pastawe suffolku nusipirkt?nuo kokio sworio pardavinesi?

    parduot bandysiu nuo geguzes pabaigos, dabar sveria apie 30kg

  11. kolegos norejau del kainu paklaust,eriukas skaitosi iki 30kg?tai kaina nemaziau kaip 8lt uz kg gyvo sworio,o nuo 30kg tai po 6?ar tokois kainos

    eriuku laikoma priklausomai ne nuo svorio, o nuo amziaus, nes skirtingu veisliu eriukai skirtingai ir sveria.

×
×
  • Create New...