Jump to content

Linas.z

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Linas.z

  1. prieš 55 minutes , ArGed pranešimas:

    Kas prieš česnakus augo? Koks dirvos pH? Kokiom trąšom ir kiek tręšta? Gal kuom nors purškei? Gal purkštuvas buvo neišplautas? Nebuvo po žiemos užmirkę?

    Pries cesnakus buvo kvieciai, dirvos ph nezinau, tresiau salietra 2 kartus,  purskiau feniksu pries pusantro men, po ziemos sitoj vietoj nebuvo uzmirke, nes yra ant kalniuko. Bet ant viso lauko  2 plemai, kur taip sunyke

  2. On 2020-07-26 at 13:57, Arnas432 pranešimas:

    Sveiki. Kas sodinate vasarinius cesnakus, kaip jie pas jus laikosi? Pas mane jau kai kurie iskele ziedus ir lapai virsta, tai nebezinau ka daryt, derliaus emimas labai ankstyvas gautusi, iskasiau kelias galvas, svoris 70-100 gramų, apvalkalai dar netruksta. Ka siulytumete daryti?

    vasariniai neturi ziedu

  3. prieš 58 minutes , garlic pranešimas:

    Jei zieminiai cesnakai, tai jie nusiima vidury vasaros. O i kanala nepapuola kokios gyvenvietes nuotekos? Kad nebutu, kad laistot vandeniu, kuris pilnas skalbimo priemoniu likuciu ar kokiu fekaliju likuciu.

    ne. ten melioracijos grioviai. aplinkui jokiu namu nera. tik laukai. Bet del vandens ne problema. galima atsivezti

  4. Sveiki, Norejau paklausti kaip laistote cesnakus jeigu pvz didesnis plotas. Pas mane dabar yra apie 4h ir suku galva ka cia sugalvojus. Laukas rybojasi su grioviu, tik vasaros gale nelabai bebuna vandens. Gal kazkas laistot su pastatomais purkstuvais(sprinkleriais). Domina visi variantai.

  5. prieš 52 minutes , gbandinis pranešimas:

    Gaunasi, kad uzauginsit cesnakus be jokiu dirvos purenimu? Ar paskui po kazkurio laiko, jei pradetu list zoles, reiktu kazkiek prajudint zeme? Tas 1 litras gan silpnai atrodo. Noretusi minimum 1,5 det, bet idomu ar cesnakai nestresuotu. 

    kai tik bus imanoma ivaziuot. pravaziuosiu su eko akeciom kad prapurent ir tada iskart nupurksiu. tai 1l del to, kad antras purskimas

  6. Prieš 4 valandas, gbandinis pranešimas:

    Tai cia rudeni po pasodinimo? Pas mane dabar nera dar zoles, nes velai sodinti, dabar tik cesnakai islindo. O kai bus galima ivaziuot, kiek desit fenixo? Nes greiciausiai taipogi ir pas jus cesnakai islinde? 

    po pasodinimo 1.5l/ha .  o pavasari purksiu 1l/ha. Taip islinde

  7. On 2020-02-27 at 14:11, gbandinis pranešimas:

    Gal kas konkreciau apsvies apie fenix panaudojimo norma ir tarpsni augalu? Kas rasoma ant etiketes zinau. Bet kalba eina apie tai, kai cesnakai jau isdyge? Kokias normas naudojat ir iki kokio dydzio cesnakai jau buna paskutini karta purskiant? 

    as nupurskiau po pasodinimo. ir purksiu dar 1 karta kai bus galima ivaziuot i dirva, nes labai slapia.

  8. Prieš 10 valandų, Giedrriusas pranešimas:

    Geltoni galai nes maisto trūksta. Jei būtų dėl šalčio tai visam nekazka būtų. Kaip matau turėsi bėdos su varpuciu. Neaugink didelio pradėk purkšti nuo mažo nes vėliau nebesusitvarkysi. Geriau 2 kartus su mažesne norma nors rašo kad viena kartą tik galima

    Kuo patartum purksti jau pasodintus cesnakus nuo varpucio?

×
×
  • Create New...