Jump to content

Ai2is

Nariai
  • Pranešimai

    0
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Ai2is reacted to Kowboy in VAGYSTĖS   
    Keli metai atgal, buvo serija vagysčių, pats sėdau į pasalą, ir trečią naktį sulaukiau "svečių". Pamatė, kad atlekiu link jų, dingo vaikinai iš mašinos ir pasislėpė. Apėjau aplink, pasiėmiau paliktus raktelius iš spinutės, peršaudžiau visas keturias padangas iš legalaus vinčesterio, ir grįžau į kiemą(veiksmas vyko laukuose kokie 300 metrų nuo sodybos). Dieną išsimiegojau, ir supratau, kad jie sekančią nakti atsiridens keturias forduko padangas, ir su atsarginiais rakteliais išsivarys savo daiktą, tai pasiėmiau kanistrą vandens ir grižai prie mašinos. Supyliau ir karterį kokius 6 litrus vandens ir užvedžiau. Pabodus laukti, kol kažkas nutiks, ant gazo pėdalo padėjau kažkokį gelžgalį, tuo apsukas sukeldamas iki maximalių... Teko dar vos ne 10 minučių laukti, kol mirė motoras, iš pradžių pasipylė balti dūmai per visu galus, po to pakito ir garsas, kol galiausiai nukrito sūkiai, ir motoras užgeso, išsiskalidžius dūmams, priėjau, pasukiau starteriu, sukasi lengvai, bet nesiveda. ramus grižau namo, vėl pasiėmęs raktelius. išsimiegojęs ryta nuėjau aplankyti mašinos, o ją jau buvo nakti aplankę savininkai, išardė spinutę, prijunginėjo laidų, bandė užvesti, bet panašu, kad jiems nepavyko, nes taip viską ir paliko... Tai savaitę ta mašina stovėjo laukuose, kaimynai kaip į ekskursiją ateidavo pažiūrėti, ir džiaugėsi ,kad bent vieniems kažką padaryti pavyko, bent jau laikinai nebeturės kuo važinėti... Po savaitės jie ta lavoną išsivilko kažkokiu džipu, net nekeitę padangų... Va tokia istorija, vagystės nuo to laiko dingo visiškai... tad atskridusi droną įtartiną tikrai rasčiau galimybę su malonumu numušti...
  2. Patinka
    Ai2is reacted to giedrazaz in Mėsinių galvijų ir jų skerdenų kainos   
    Na mano pastebėjimai butu tokie, paprastai parduodu pagal skerdena, zemiau r3 skerdenos klases nera buve, tad, kad pagal gyva svori gauciau tuos pinigus, reiktu apie 1,8 -1,85 ir aisku nesvarbu koks metu laikas, nes pagal gyva svori kainos lb svyruoja, pagal skerdena vienas minusas, kad jei skerdena virsija 450, kaina krinta, tad turi primest, kad geriausia gyvuli parduoti apie 750 kg, o jei virsija toki svori, tai tada geriau cavallams, be to jie superka iki 30 men, tai jei po 1.8 tai gal ir nieko, vasara kai kurie toniniai tikrai butu ir didesni...:D Be to, kad neissidirbinetu, susiraskit kelias imones, atvaziavo sako, bl zinok 1,5 mokam, ok tiek mokes ir agaras ir um, is principo kvietesi juos:D kazkada buvo kalbos kad lenkai moka daugiau nei kiti, bet dbr stambus zaidejai kaip krekenava, um, agaras nebenusileidzia kainom dazniausiai, nes supranta, kad vis daugiau parduodama kaimynams, tad pirma apsiskambini kelis ir jai musa kaina kieme, kvietesi po savaites kitus:D nors jei kumpiniai normalus gyvuliai, is akies skerdena 55-60%, ieskaisi intere pirma klientu ir parduodi supakuota rinkiniais klientams, kaip mano draugas taip daro, 6-7 eurai uz kg ir po namus isvezioja, tad jei skerdenos 400 kg, 40 rinkiniu, tad skaiciuokites patys, darbo daug daugiau, bet ir pinigu kiekis kitas:D kiekvienas renkames patys, bet kai yra galimybiu is ko rinktis islosiam tik mes:D
  3. Patinka
    Ai2is reacted to u.k aurimas in Mėsinių galvijų ir jų skerdenų kainos   
    ARBA jus tamsta bukas kaip cebatas arba grynas svolacius. 
    1. jus perkat pagal gryna svori tiek tiek sveret ir tokiu atveju NETURIT TEISES KALBET APIE RAUMENIS KUMPIUS IR IMITIMUS, jus perkat SVORI o ne SKERDENA !!!!
    2. jeigu vadybininkas garantuoja kaina telefonu uz SVORI koks dar gali but kainu  numetimas is isvaizdos ???
    3. as parduodu pagal skerdena, man neidomu kiek svorio bus gyvo gyvulio ar kaip jis atrdodo as vertinu ir parduodi PAGAL skerdena, MAN NEMOKA DAUGIAU JEIGU GYVAS SVERE DAUGIAU AR MAZIAU MAN SVERE SKERDENA, OJUS SVERET GYVA.
    4. jus nustatok kaina mesinis ---- pieninis, koks skirtumas ar pieninis bus riebus ar kaulai ir skura jus turit moket kaip uz pienini, arba mesinis uzskures nesvarbu, jus sakot uz mesiniu tiek o ne kaip man sekesi issimiegot.

    5. gyvulius pardavineju 15 metu, auginu mesinius Grynaveisliu limuzinus, ir cia jusu pasakos daug svere bet buvo tik kaulai ir skura yra briedas, negali gyvulys daug svert vien kaulai ir skura nebent jum 500 yra daug.
×
×
  • Create New...