Jump to content

Dainius696

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Dainius696

  1. Prieš 2 valandas, tadasjo pranešimas:

    Man tvarko deze dabar 6920 tik AQ ji yra bet kalbejaus apie kitu markiu dezes. Tai jis sake 20 serija jd autopower yra nevykusios visiskai, o vat jau 30 serija sake visai kas kitka ir laiko zymiai geriau. AQ dezes tiek 6920 ar 6930 serijos ar 7930 7530 ir dar kai kuriuos minejo tai dezes sios identiskos. Meistras rimtas 11 metu dojuje atidirbo, ant LT buvo pirmasis kuris autopower arde ir

    Tai taip gaunasi kad 7920 dar stovi ta ,,blogoji" autopower deže?

  2. Prieš 14 valandų, justixx14 pranešimas:

    Traktorius nenaujas, tai galima tikėtis visko :D Bet šiaip, tai pagrinde aišku, kad motoriukas suktusi be pašalinių balsų, pavarų dėžė, kad junginėtusi sklandžiai be pašalinių balsų (Neašku kokia transmisija renkiesi), galinė pakaba būna išdilusi (kliba), priekinio tilto kaulas išdyla, tai paėmus už priekinio rato judinant girdisi stuksenimas, bet čia tik tls tiltui, šiaip geriause nusisamdyti iš dojaus meistriuka, kuris galės atitinkamai "išpurtyti'' traktoriu (Sutikrins dėžės, hidraulo porų spaudimus, pasijunks prie kompo žinosi tikras valandas ir pan) gerai "išpurčius"  gali stipriai kaina kisti :)

    Dekui. O kokia deze rekomenduoji?

  3. prieš 38 minutes , Zilvis55 pranešimas:

    Turi kažką konkretaus numatęs?

    Kol kas nerandu ko norėčiau, norėtūsi, kad būtų tiltas ir kabina amortizuojantys, oras, priekį hidraulas,  tik dar del dėžės neesu tikras nes daug visokių nuomonių prisiskaičiau... Dar skaičiau, kad su common rail siurbliu turėtų būt. Nežinau kiek čia tiesos tame, nes niekad nesusidūriau su jd traktoriais. Jis turėtų dirbt su vaderstad sėjamaja 3m su trašom ir diskiniu įdirbiu, manau užteks galios jam 6920s?

×
×
  • Create New...