Jump to content

yanmar fx20

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius yanmar fx20

  1. On 2018-01-09 at 14:22, V.S pranešimas:

    Teko pirkti. Atsiliepimai normaliai viskas kaip ir tik gal kad info butu buve daugiau,patarimu truko. Kiek pats susirinkau,skaiciau kuris modelis geresnis,kokius privalumus turi,i kuriuos neziureti. Kiek apziurejes ten traktoriukus paskui internete ieskojau info kas priklauso buti,kokie "navarotai" turi buti. Nera kad nueisi ir pasako va tas tas tas geras rinkis, jiem kaip ir visiem pardavejams parduoti svarbu,o ka pats issirinksi tavo reikalas. 

    Aisku dar raso internete paruosti darbui,pakeisti tepalai ir pan. Cia tie dalykai eina: kaina plius tai viskas,neitraukta i kaina yra :)

     

    On 2018-01-07 at 14:12, Sharas pranešimas:

    gal kas skaiciavo kuro sanaudas tarkim japono , pradejau dirbt miske su fx32, nustebino sanaudos kuro, dirbant plius minus ant laisvu  5h 30 litru  ,  su hinomoto pildavausi karta i menesi 25l dirbant daug valandu ir ne ant laisvu,  dar kas nustebino kad hinomoto nusistatai 1,3k sukius ir varyk ka nori kokiu nori begiu laiko juos , o yenmaras vien su hidraulika dirbant gesta nuo laisvu, is vietos nesivaziuosi  net su pazemintu begiu is vietos , labai didelis jegos ir kuro kontrastas ilindus i darbus , dirbau pries tai su 15ag isekiu , anas lygiai taip pat , statai beveiuk laisvus ir varyk su freza ar plugu, kai paimiau yem1500 tas irgi pjaut reikejo , EDIT 

    gal kuro sanaudas kas savo skaiciavo ? 

    Gal reiketu patikrinti degima (velyvas, ankstyvas) pas mane yanmar fx20 be jokiu problemu dirba laisvais sukiais 

×
×
  • Create New...