Jump to content

ALEXAS

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ALEXAS

  1. Prieš 21 valandas, Minduksx pranešimas:

    Na kad yra ir anglų ir tas danas, kurie sėja javus 25cm tarpais ir tipo derliai nesiskiria. Sprinteriui ar co reikia kad būtų prieky padanginis volas per visą sejamaja, co spyruoklės biski silpnokas lyginant su sprinter, o šiaip labai gera tiesioginės sėjos masina, tik reik pakeist noragus į dutch arba bourgault

    as ismeciau placius trikampius ir seju tik su siaurais trasiniais

  2. Prieš 22 valandų, TechnikosPrekyba pranešimas:

     

    Čia viskas gerai sauso klimato sąlygom, bet kaip tai veiktų pas mus.Turbūt reikėtų ir kitokių sėjalkų.Kiek teko klausyti mūsų mokslininkų apie tiesioginę sėją,tai šneka visiškus vėjus.Susidaro įspūdis,kad jie net išarti nėra matę normalios ražienines sėjamos,o dirba su kuo papuola.O blogiausia, kad mūsų kolegos kurie tai daro forumų neskaito ir savo patirtimi nesidalina.

  3. On 2016-12-22 at 10:19, voras pranešimas:

    O kas sake, kad ji nebus isdirbta?

    Su diskine sejamaja razienoje nepasesi nes diskai i vagute ispaudzia siaudus ir taip uztersia sejos vagute, crosslotas tai issprende. Sideratus seja su barstykle drazuota sekla, arba su pniaumatiniu trasu skleistuvu pries kulima 2 sav. Yra budu zodziu

    iskilo klausimas uz milijona .sejant su crosslot siaudai nesimaiso su zemem,kaip vyksta mineralizacija,juk tai pagrindine salyga.gal kas paaiskintu protingai.

    P.S.milijomas lukasenkos senuju rubliu

  4. Prieš 7 valandų, Deividas Jackis pranešimas:

    Sveiki, reiktų LAVERDA 3890 visų kultūrinių ir ankštinių geriausių sureguliavimų, nusipirkome prieš kelis sezonus aišku jau kaip ir mačiau buvo viena problema su išpylimo vertikaliu reduktoriu. Kokios dar būna jų silpnos vietos ? Ar smulkinimo peiliukai geresni "karbuoti" ar "lygūs"? Dėl kokių priežasčių galėtų  kaip sakant šiaudai pareinantys nuo kratukų kimšti smulkintuvą?

    PEILIUKAI GERIAUSI NAUJI IR BAIGSIS VISOS BEDOS,O DEL SIETU NEPAMAZYK  TARPO IR DUOK ORO KIEK GALI,LAVERDA PRARIS BET KA.

×
×
  • Create New...