Jump to content

austis4

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius austis4

  1. Norėjau pasidomėti, kas arčiau apie Panevėžį, tai yra arčiau nei vilniaus rajone, laiko ožkas ir turi parduoti pieno...? (yra pirkėjų, kuriems labai reikalingas ožkų pienas ir jie dažnai mūsų to klausinėja, tad duotume kontaktus ir gal kažkam koks naudingas sanderiukas nuskiltų...)

    turiu pardavimui ozku.nuo 200kaina.ir pieno 5litai

  2. prigyti tai prigija visos bet siap tai avietes sodinamos lapkricio menesi o ne dar kabant uogoms. beabejo jei nori rudeniniu matai kad jos tikrai rudenines :D bet is ju su uogom maza naudos :icon-ugeek:

    nauda labai didele. pirmos uogos atsiranda anksciau uz braskes. veliau, ant nauju ugliu, uogos dera nuo rugpjucio, su uogom ir uzsala.

    .jei turi daigu galetumem pasikeisti:-)pas mane dera iki spalio.veisles nezinau.?

  3. Smagu klausyt .tik mes LIETUVIAI tokia zmoniu rase kuri nesupranta ka reiskia Kooperacija.ir net pavydim savo vaikam, draugam,kaimynam ir t.t.nes jie gali daugiau litu padaryti,o is sio reikaliuko galima netik pragyventi bet ir gerai uzvirint kapeika.dauguma turit salygas,tad pirmyn:-)kartais ir dasidesiu po nedaug' nes maxsimui galiu laikyt 40 mamu,

  4. Tai taip ir nutilo mintys apie triusininku rata ar taip jau visi uzimti . nejau nerasit laiko kelis kartus y metus surenk susitikima ar kokia paroda aplankyt . va oksi tuoj taps rimta verslininke ir paliks mus megejus . :eusa-doh: suprantu kad kaimo zmoguj baisu toliau nei 30 km nuvaziuoti.BETkiek iki lietuvos centro is visu kampu mks 150km na drasiau :eusa-violin:
  5. bet gal zinot kiek laiko deks lempos i para. Nes termoreguliatoriai išsijungia atsiradus reikiamai silumai, o jai nukritus vel isijungia.Tai gal kas perinot visciukus ir kiek elektros per visa prinima sunaudojo mazdaug. :):):):)

    papugos.lt isijunk ten tau viskas nuo a iki z parodyta ir kaip inkubatnriu pasigaminti

  6. 1.Sveiki ,triusininkai. Noriu paklausti.. Yra patinas +dvi pateles ir visi is skirtingu lizdu. Ar ju atvestos vados skaitysis -skirtingu lizdu?(ne brolis ir sese).Nes tevas vienas,bet motinos skirtingos.Teisingai..?

    2. Patele galima kergti, (t.y. geriau nuo 6 men.). O iki keliu menesiu patele gali peret triusiukus? Tarkim 8men. tai sena,ar pats tas?

    3.Keliu menesiu, skaitosi pilnai subrendes patinas?

    isanksto labai,labai aciu....

    1.skaitisis brolis ir sese sukerksi atsives bus silpnesni leciau augs tolimesniam veisimui jei noresi kokibes netiks 2.ne dizdiuju v.gali ir4,5 jei sveria nemaziau3,2 jei gerai priziuresi iki3m bet geriau atsijaunin 8men pati ta 3. jau 5men dirba o8pats tas Gal kam reikia geru triusiu ivairaus amziaus nebrangiai

    kas ten per geri?ir kur randasi?

  7. Labas visiems :eusa-dance:

    Vakar iš sarasj atsivežiau 4 Kalifornes ir 1 Kaliforną :D Ačiū labai :D

    Pradėsiu triušininkauti :eusa-clap: užsikabinau juodai :lol:

    po savaitės, kitos dar norėsiu pirkti 2 belgų milžines ir patina,

    ir zelandu baltųjų noriu 2 paneles ir berniuką.

    šiokią tokią patirtį turiu, nes su tėvais nuo pavasario paprastus auginam :icon-mrgreen: liux

    dabar noriu gyvybės įnešti tarp pilkųjų ilgaausių :icon-mrgreen:

    Priimsit naują kolegę? :eusa-dance:

    P.S. ar ne per daug čia noriu prisipirkti žiemai? :eusa-think: kaip manot? gal pavasario palaukti?

    ooo, mergaiciu padave :eusa-hand: aisku kad priimsim :D

×
×
  • Create New...