Jump to content

Farmis

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Farmis got a reaction from armins in Farmis naudotojai: pastabos, nusiskundimai, patirtys   
    Sveiki, ūkininkai!
    Čia galite pasidalinti savo patirtimis naudojant Farmis, GPS Fields Area Measure, AgroBase, Field Navigator ir kitas Studio No Frame programėles.
    Pastebėjome, jog anksčiau turėjote daug pastabų - dauguma jų išspręstos, aplikacija stipriai patobulėjusi. Visi čia parašyti nusiskundimai ir pastabos bus tiesiogiai perduodami techninei komandai ir sprendžiami, todėl labai laukiame ir pastabų, trūkumų pastebėjimų ir pasiūlymų, ką dar norėtumėte matyti programėlėse ir kaip dar palengvinti Jūsų darbą
    Jei neesate girdėję apie Farmį - mes siūlome nemokamus tiksliosios žemdirbystės įrankius, mobiliąsias programėles, kurios padeda tvarkyti ir organizuoti ūkio darbus, registruoti naudojamų medžiagų kiekius ir gauti personalizuotus pasiūlymus ūkio našumui bei produktyvumui padidinti. Taip pat integruotas augalų ligų, kenkėjų, piktžolių ir apsaugos priemonių katalogas, rinkos kainų seklys(atnaujinamas kiekvieną rytą), GPS lauko matavimo įrankis, lygiagretaus vairavimo pagalbininkas, lietaus radaras ir daug kitų naudingų funkcijų.
    Beje, pasidalinus savo istorija ir papasakojus apie savo ūkį/patirtį naudojant Farmis, dovanojame oficialius Farmio marškinėlius. Jiems gauti reiktų susiekti su mumis čia.
    Padiskutuokime!
×
×
  • Create New...