Jump to content

martyni

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius martyni

  1. 4 cilindru.bet va po tiek metu stovejimo biski pasukom ir uzsikure. po to dar kelis kart kurinejom buvo viskas gerai. tik va palikom apie menesi pastovejo, bandom kurt ir nekrust. nusukus vamzdelius nuo forsunkiu, vos keli laseliai kuro iskrenta sukant starteriu. pompike tai pumpuoja  gerai. kur tas kuro slegimo voztuvas stovi? toks vaizdas kad gaza spaudziant kuro nepaduoda.

  2. prieš valandą, wydas63 pranešimas:

    Šeštame puslapy esu įdėjęs pavarų jungimo shemutę . Dvicilindrį , pradžioj įšjungus kompresiją galima nesunkiai užvedinėt , o keturcilindrį geriau starteris su eteriu , bo sunkiai prasuka . Aštuntą pavarą ir reversas į dešinę ir į priekį , tik patarčiau ant buksyro geriau nekurinėt - reversinius dantračius labai greit gali "pagydyt" ir bėdos tada tūrėsi , kad o-ho-go . Neseniai ,  "Hansą" įsigijai ?? :)

    nelabai senai, senoliu palikimas, bobute parduoda. parsivarem , buvo 8 metus nekurtas. kurem pavaziavom pastatem ir stovejo koki men laiko. tai db nesikuria, eterio purskiant ir tai negriebia. neaisku ko jis uzsirustino.

×
×
  • Create New...