Jump to content

Burundukai

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Burundukai

  1. Prieš 12 valandų, garlic pranešimas:

    As jau nusikasiau. Siemet mazesni nei ankstesniais metais, bet nemanau, kad bus didesni per kokia savaite.

    as.jpg

    Atrodo nemaži, mes vakar parėjom šiek tiek, tai galvelės nedidelės tikrai, nors skiltelės nemažos, gražios. O jūsų jau laukuose taip laiškai pageltę buvo, ar čia jau pastovėję, nes mūsų dar gerai žaliuoja :) Svarstom palaikyt dar gerą savaitę nerauti. Laužėt žiedus?

  2. Sakykit, kas jau trešėt šiemet ar turit patirties iš anksčiau. Rudenį česnakus tręšėm su kompleksinėmis trąšomis. Patartumėt vėl tręšt kompleksinėmis, ar kitom? Žemė su lengvu priemoliu, nenualinta :) Koki tręšimo būdą pavasarį naudojat: sėjat, ar beriat prie česnakų daigelių? Ačiū 

    P.S. Kada planuojat purkšt? Gal kas išskaičiavę kiek Fenikso reikia 20 a? Ačiū

  3. Prieš 9 valandų, garlic pranešimas:

    Kazkaip juokingai skamba "Staskesto seklos" :D

    Siaip as irgi is jo pirkau, bet nedaug.

     

    Sudejau vedinamoj palepej cesnakus, dabar valau, tai daug minkstu randu. Kas cia kaltas? Buvau sudejes ant lentu galva prie galvos. Galvojau, kad kalti lapai, ant kuriu buvo padetos galvos, bet dalis buvo suristi ir pakabinti. Tarp ju taip pat yra minkstu. Sekla buvo nebeicuota.

    Klausimas: kas kaltas (kad as tai suprantu :) )?

    Skamba tikrai įdomiai, bet kai taip parašai, visi žino apie ką kalba eina :) Šiemet dar spėjot nusipirkt iš jo?

  4. On 7/30/2017 at 02:23, Banginiz pranešimas:

    Sveiki, česnakininkai, buvau pas savo česnakus kaip ir laikas kasti nuroviau praeidamas gal 20 ir žiurejau kuris mažiausias kad namo parsivežti valgymui, sunkiai sekesi rinktis nes visos galvos dideles. Pasiemiau dvi su labiausiai palinkusiai kotais ir mažiausias,  gryžęs svėriau be keliu graamu 100 tai Manau gerai. Sekla iš Staskesto, tikrai  pasiteisinusi ne pirmus metus. Rudeni sodinsiu taip pat, tik dar vienas  plotas auginimo prisideda, esu patenkintas šia veisle. O olandiski vasariniai kuriuos šiais metais bandžiau tai susnos kaip reta, bandysiu dar sekančiais kitoje saulėtesnèje vietoje, bet jei bus tai pats atsisveikinsiu kaip ir Su francuziškai iš asocijacijos.

     

     

     

     

    Gal turit parduoti Staskesto sėklos? Ačiū

×
×
  • Create New...