Jump to content

Apkus

Nariai
  • Pranešimai

    0
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Apkus reacted to dariius 30 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    daugumai gyvulininku atrodo ,kad augalinkyste tai rojus, o gyvulinkyste tai sunkus darbas, vargas kuri reikia uzjausti ir remti ir dar nepelningas. Tai ko jus vargstat ir nervus gadinates ziuredami kaip gerai gyvena grudininkai? gyvulius y furgona ir vargai baigsis, pasesit grudu busit ir turtingi ir laimingi, va tada tai pagyvensit.
  2. Patinka
    Apkus reacted to dariius 30 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    yra ukiu kur augina atitinkamas kulturas - grikiai, rugiai, avizos.
     
    manau jei toks hemarojus ta gyvulinkyste, vien del fermu kankintis neverta.
  3. Patinka
    Apkus reacted to kestoxs in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Š... o ne taisykles...
  4. Patinka
    Apkus reacted to Betygala in Nepriklausomo Agronomo konsultacijos   
    Va tas pasisakymas vainikuoja visa sita tema! Jei gali pagal forumo nariu pasisakymus kazka naudinga ukyje nuveikti agronomijos srityje tai as manau tas vienintelis dalykas yra nedaryti nieko, tikrai bus pelningiau! Jei Marijampole jau seja, tai Mazeikiai dar gal trasu ant zieminiu nebarste. Pagal Tave kaip pagal leninizmo kolukiu lenktyniavima - laikrastis parase, kad seja prasidejo, vadinasi ji turi prasideti visur. Jau nekalbant apie purskimus - vieno ukio laukuose purskimai vyksta nevienodai, o cia forume ieskom patarimu. Kitas dalykas jei pazysti augalu ligas, nustatai ko jiems truksta - tada jau esi auksto lygio ukininkas. O jei darai kaip kaimynai daro - na tada klausimas ar nemetai pinigu i salis. 
    Kazkas minejo apie LZUKT konsultantus. Jei kazkas sedejot ju mokymuose, tai manau suprantat, kad ten konsultantu nera. Jie tiesiog nieko nezino! Mano akimis ta istaiga atkrinta kaip ukio partneris agronominiais klausimais. 
    Del nepriklausomo konsultanto - as uz. As begalo dziaugiuosi tokiu zmoniu atsiradimu. Reiks laiko tik atsirinkti kurie bus profesionalai, o kurie sarlatanai. Bet atsirinkus nauda bus akivaizdi. As jau pries 10 metu pazinojau ukiu, kuriuose dirba nepriklausomi konsultantai ir kurie dziaugiasi tokiomis paslaugomis. Deja, as tik ekologas. Chemija man neaktuali. Bet jei tamsta Paulius gali ir su ekologais diskutuoti apie sejomaina, zemes dirbima, kova su piktzolem ir dar kruva klausimu, mielai susimokesiu ir padiskutuosiu. Gali rasyti i pm, cia ar skambinti 865971313
    Aha ir pabaigai - Paulius tik konsultantas! Jo patarimais nereikia vadovautis 100 proc. Kiekvienas esam atsakingi uz savo sprendimus patys. Bet jei nors viena gera mintis po konsultanto vizito lieka galvoje tai jau gerai ir pinigai neismesti i bala. Jei ukininkas galvoja, kad yra protingesnis uz i kiema atvykusi konsultanta, gali pirmiausia pasidalinti savo izvalgomis ir busimais darbais. Gausi pritarima arba nauju pasiulymu - teisingai ar ne planuoju daryti. Zodziu as uz tokias paslaugas 100 proc. O is principo Paulius teisingai ir pasake - ar pelnu dalinsiesi jei jis bus didesnis nei numatytas, kuri jau siandien pats laikas numatyti:)
×
×
  • Create New...