Jump to content

deivisD

Nariai
  • Pranešimai

    948
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius deivisD

  1. On 2024-04-04 at 10:21, LS1 pranešimas:

    kas gali pasidalint pvz traktoriaus pagrindimais invaciniu atzvilgiu?

    beto man vienam nelogiska kai dabar renkamos paraiskos, bet projektas turi buti siemet igyvendintas(tarkim ikurtas darzininkystes ukis), o igyvendinimui perkama technika bus nupirkta tik antra pusmeti?

    Nepamirškit naudotis rekomendacijomis

     AUGALININKYSTĖS TECHNOLOGIJŲ IR TECHNIKOS ENERGETINIS, EKONOMINIS IR TECHNINIS ĮVERTINIMAS IR RACIONALIŲ MAŠINŲ KOMPLEKSŲ PAGRINDIMAS ĮVAIRAUS DYDŽIO TRADICINĖS (CHEMIZUOTOS) IR EKOLOGINĖS ŽEMDIRBYSTĖS SISTEMOS ŪKIAMS (2011-2012 m.)

  2. Tegu zvengia. Pazvengsit jus paskutinis.

    Dabar jus darot nesamone.

    Kam tas D kam tas B.

    Jus puolat daryt speju ko nesuprantat.

    Jus pats savo augintinams siuo metu griaunat sveikata. Is vardinu zingsnius:

    1. Duodat grynus kombinuotus jokiu maisymu jokiu ten praskiedimu. Isivaizduokit uzpilam benzino ir ipilam vands dar I baka del ekologiskumo. Toli neuvaziuosim.

    Toliau nustojam experimetuot su vitaminais.  Nes vitaminai turi buti santykiuose  1:0.5:1:1.5 :2 na ir taip toliau jei jus betkuri pridesit krius visa lentele ir jus tik pakenksit.

    2. Susizinom savo pauksciu veisle ir susirandam internete techinius dokumentus pei ta veisle. Laikymo salygos , genetinis poreikis, ir detalu maistiniu medziagu poreiki.

    3 susizinom ir ismokstam kaip vadiniasi vitaminai chemiskai, kas yra baltymas is ko jis susideda ir kuo baltymas nuo baltymo skiriasi.

    4. Atsidarom kad ir exeli sedam ir saiciuojam lesala.

    dalinai issprendem savo bedas, visavercio pasaro - duota i valias , kauno grudu . kvieciu pastoviai papilta , vandens taip pat . deda mazdaug 20kiausiniu per diena ir vis kyla .

    niekur nerandu info del skraidymo vistu,  1,8m tvora persoka . vistos dominantai 3rusiu .

    patarkit ka daryt , ar galima plunsnas prikirpt?

  3. Jus supraskit , zmones cia augina iki 100vistu , mano atveju 60 . Nustoja det , klausiam patarimo .

    Vistos is paukstyno pirktos , seniau tokiu bedu nebudavo . Skaitom mes tuos postus , tik augint ant kombikormo ir kitu priedu nera nri noro , nei galimybiu . Patarimo klausiu , nes labai daug skirtingos info .

    Pvz vienur aiskina kad lesalo turi buti pastoviai , kitur normuot . Galiu viska eksperimentuot pats , bet bandau klaust protingesniu . Nereikia man 92% , tegu kas antra diena deda man bus per akis.

    Aciu

×
×
  • Create New...