Jump to content

Giedrius Daugela

Nariai
  • Pranešimai

    136
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Giedrius Daugela

  1. kolega, jei uzsiimat situo reikalu profesionaliai, linkiu kuo didesnes sekmes jums, pasakysiu kodel, todel, kad Jus, uzsiimancius darzininkyste profesionaliai, kazkas kontroliuoja ir gali sukontroliuoti kaip ir mane auginanti grudus, visi kalba apie sveika duona, tik niekas nekalba apie sveikas darzoves, patikekite as noriu sveiku darzoviu todell, kad faktiskai visas darzoves perku, taigi gal as ir nepopuliarus pasirodysiu, taciau man atrodo, kad gal geriau tegul buna velnias kuri kontroliuoja, negu nekaltu avyciu banda tipo ekologiskai auginanciu darzoves (patys zinot i koki tik suda ju zmones nesugalvoja ikisti)

    sorry uz nenpopuliaria nuomone, bet ji tokia ir kolkas kompromisu nematau

    pritariu vorui simtu procentu, bet deje tas ne nuo musu priklauso

  2. Kolegos kas auginat veisle hamlet is balticagro ? , idomu kaip pas jus , pas mane ji kaip ir neblogai atrodo bet yra niuansu , varpos dviem aukstais , matomai platintojai 'pachimicino" :eusa-think:

    Man rodos jau rašiau, ir pas mane tas pats. Ir tai yra iššokusios kitos veislės priemaišos, nes ankstyvesnis brendimas nei visų. Bet kviečiai yra kviečiai. Gerai kad ne miežiai.

    pas mane irgi tas pat, bet patys kvieciai tikrai geri.

  3. Kažko konkretaus kaip ir neradau, tai naują temą užvedu.

    Manau reiktų padiskutuoti kas ką mano apie tai kas vyksta su nušalimais.

    Istorija tokia, kad pirmus kviečių apšalimus patyriau tik 2006m., o iki tol 17 metų nebuvo jokių nušalimų. Ir kaip bebūtų keista, tie nušalimai dabar eina jau gal tankiau nei kas antri metai.

    Kas vyksta?

    Globalinis atšilimas, sumišo gamta?

    Vietiniai orų kataklizmai?

    Netikę veislės?

    Netikęs žemės dirbimas?

    Nesilaikom sėjomainų?

    Platintojai platina netikusią sėklą?

    dar kažkas mistiško?

    Gera tema uzvedei, o gal selekcininkai neatlieka savo darbo uz kuri dabar visi mokam?

  4. Dabar nereikia pergyventi ,kad sniego mažai ,arba džiagtis jog daug. Užsngo ant nepašalusios žemės ,kur stora danga irgi gali būti bėdų.Didelių šalčių nepraneša ,sniego tikrai dar bus.

    pasitikrink oru prognozes, treciadieniui ar ketvirtadieniui pranasauja minus 25, o be sniego rapsui chana.

  5. zinau zmogu kuris nuo kitu metu teiks sita paslauga, galiu duoti nr jei nori

    gps stovintis ant plugo po darbo nubraizo viso lauko zemelapi su nuolydziais ir tt, su tuo planu nueini pas melioratorius jei nori ir pasitvirtini plana iki sekancio drenavimo po 50 metu.

    tiesa plugas pas ji ne toks, ten dar yra niuansas su jo konstrukcija, nes kiti atsitrenkie i kliuti a i kietesni sluoksni uzlauzia drenazini vamzdi, paste turiu nuorodas jei yra noro galiu paieskoti

    gal gali duot kontaktus to zmogaus, buciau dekingas.

  6. Na tai pasakokit kas buvo, kokie įspūdžiai, kokios kainos ir pan.

    buvo gana sauni programa,ispudzu tikrai paliko gana geru,pirmiausiai buvo parodytas senelis fendt favorit, po to fendt 415 ir didele piramide alkoholio. susidare toks ispudis kad tuo ir baigsis sou. bet po to atsidare siena ir i riedejo naujetelaitis 500 -sis fendukas.gana kompaktiskas su visais imanomais navarotais,identiskas traktorius savo didesniems broliams tik kad kapotas daug trumpesnis. na kainu tikrai negaliu pasakyt,bet vadyba dave suprast kad nemaziau nei 350000 lietuvisu,[ kaina plius minus].

  7. sendien gavau demo modeli 722 pabandyt,geras traktorius

    Kad pasirodytu tikrai geras būtinai reikia viską išbandyti. Štai kaip žadėjau Varioterminalo simuliatorius. Čia 10 colių, bet esmė ta pati.

    http://www.fendt.com/int/tractors_fendt ... lation.asp

    Beveik viskas veikia kaip traktoriuj. Pasimokymui tikrai manau neblogai.

    Dekui drapox, fendas patiko ziaurei, gaila bet teko grazint,dabar tas modeliukas iskeliavo i lazdiju r.

    na jeigu bankas palaimins tai tada bus galima ilgiau pasidziaugt

×
×
  • Create New...