Jump to content

vidux68

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vidux68

  1. On 2017-12-18 at 20:06, viktorass pranešimas:

    Tai kas nuo to pasikeis, jau ana karta klausiau ar reguliavai ka nors, ar bandei pakeisti vagos ploti, rašau dabar ir galvoju ar iš vis žinai kaip tas plotis keičiasi.

    O pasikeis tas kad galima bus bent kelis cm pasukineti peilio prieki, o vagos plotis buvo keistas visaip ir siaurinau, ir prapleciau proto ribose nuo 20 iki 30 cm ir gavosi tas pat.

  2. On 2017-12-11 at 17:54, sole pranešimas:

    Jei tingi pervirint įstrižinę dalį pakeitęs kampą tai paprasčiausiai būtų jei iš galo žiūrint kairę ausį perkelti kelis cm link  ratuko, bet tada ratukas skersai eis.

    Aš galvojau ( nežinau gal blogai galvojau ) pačio plūgo kur strimenkėmis tvirtinasi pergrežti skyles ir būtų galima pasukti ant skylių.

  3. Prieš 6 valandų, Amber pranešimas:

    Na is foto atrodo kad korpusas stovi skersai  kai prikabini, ir jei slaunies vienos nepakeli tada dar ir pavirtes noragu y neartos  dirvos puse, tada i normalu kad suka pluga is vagos su traktorium

    Dar ziurint statmenai sakuciau norago priekis yra pasisukes i suartos dirvos puse, nedaug bet manyciau reiktu ji pasukti prieki apie 2-3 cm

  4. On 4/21/2017 at 19:25, simkka pranešimas:

    Kubota jei neišeina, tai yanmara žiūrėčiau, pas mus labiau kubota vertinama, bet pagal užsienio forumus yanmarai mažai atsilieka. Beje, dažnai yanmaro galingumą pardavėjai rašo pagal pirmus modelio skaičius, o reikia ieškoti aprašymuose, jei pirmi skaičiai 18, tai greičiausia 21ag modelis (reik konkretaus modelio)

    Tokiam zemes plotui tik Kubota arba Yanmariu ziurek ir 20 AG ir daugiau su mazesniu paprasciausiai tu ji uzsmaugsi,...

  5. 13 minutes ago, Giedriokas pranešimas:

    Atsiprašau, jei kartosiuosi, jei jau buvo apie tai diskutuota, paprasčiausiai žiauriai laikas spaudžia, ryt turiu nuvežti užstatą už traktoriuką, tad apsispręst turėtume šį vakarą...Žodžiu yra Kubota 22 AG (bet brangi, viršyja mūsų biudžetą) yra truputi pigesnis Mitsubichi 20 AG ir yra Yanmaras 18 AG, pigesnis už Mitsuba, bet mažesnis. Klausimas kaip tie Mitsubai, nes jų yra ir 18ag, ir jie kurkas pigesni ? Kubotos kaina 4700 su freza, mum kaip ir per didelė, bet...net nežinau ką daryt

    Kiek zemes apdirbti ruosiesi gal tau nereikalingas tos galingas,...

     

×
×
  • Create New...