Jump to content

Uk_Mindaugas

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Uk_Mindaugas

  1. On 2019-01-04 at 15:10, Karsonas pranešimas:

    Tai kam iskelt viskas kas susitankina, gal germis po arimo iskart?

    Na pieva tikrai būna gan nelygi, tai po pirmo pravažiavimo volais lieka vietomis duobių. O sykį su germiu pralėkus vaizdas pasitaiso. Vieną lauką eksperimentą padariau puse lauko ant arimo tik volais (buvo grikiai) ir sėjau. Tai rudenį purškiau ir ašarėlė riedėjo ten kur tik volais ir sėta :) o dėl svorio tai pritariu, sveria tikrai daug.

    On 2019-01-06 at 09:31, Gunia pranešimas:

    Maniau forume girtis ne brendiniais pirkiniais geda..:icon-mrgreen::D

    Manau labiau gėda būna kaip laukai atrodo, bent man :) o su kokiu brendu tai butu visiškai nesvarbu, svarbu tai padėtų mažinti savikainą darbu, kokybė gerėtu ir pan ;)

     

     

     

  2. On 2018-10-21 at 20:11, ukininkaitis pranešimas:

    Sw.Darbai baiges reikia galvot apie pavasari :).Tai ar kas turit Ukrajinos gamybos volus.?Su išvaizda viskas aisku....Nu bet nesugroziu dirbt reikia:)Kaina ju viliojanti..

     

    Dirbam su jais. Estetikos nėra, savotiškas sulankstymas, na ir grandinių uždėjimas - nuėmimas kaskart. Aišku ne Dalbo, ne Heva volų kaina, pagal kokybę tikrai savo padaro. kažkur turiu nufotografavęs kaip dirbasi, nemažai taip po pievų laukus išlyginom. Arimas+volai su lentom, ir germinatorius 1x.

  3. Sveiki. Gal kas susidūrėte su panašia situacija, arba duotu patarimą. Mano sklypą apvažiuoti yra priskirtas servitutas, bet kai kam yra arčiau važiuoti per mano dirbamą žemė nes gaunasi arčiau, ir pas gyvulius gali nulėkt su auto be apžiūros :) Galiausiai šiemet neatlaikė nervai, kūliau su kombainu ir apsisukinėdamas su kombainu vos nekliudžiau to žmogaus vairuojamos auto, ir nepriklausantį keliuką užariau ir pastačiau šlagbaumą, dėja šlagbaumą išmontavo o kada pravažiuos laiko klausimas. Ačiū už patarimus

  4. Sveiki, kaip darysite jeigu jau dabar vadybininkas grasina sankcijom, tikrai nepavyks viso kiekio išvežt, galbūt 80proc. kas bus teisus. nutartis juk yra dėl sausros.. Sunku nekreipt dėmesio kai nėra derliaus planuoto, o dar čia sankcijom grasina. Skaičiuot visi mokam, kai geras kainas turi tai kur nori vežk sako jei eilėse nepatinka stovėt, o dabar pasaulis apsivertė su kainom.

    https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/da294121801711e89188e16a6495e98c?positionInSearchResults=0&searchModelUUID=a110c82e-bcb2-478e-a4ac-43e7891b0499

    http://zum.lrv.lt/lt/naujienos/vyriausybe-del-sausros-skelbia-ekstremalia-situacija-visoje-salyje

  5. On 2018-04-28 at 10:08, BR pranešimas:

    Dirba tikrai puikiai,mano žirgui 7m biški persunkus,taip išėjo ,kad turėjo atvežt 6m,bet atvežė 7m,bet neleidžian lyginimo lentos ir gylio iki dugno tikrai galima dirbt,per gera pusdienį 20ha apvažinėjau neskubėdamas ,vėliau kaimynas bandė su 200ag valtra tai eina labai smagiai.po vieno pravažiavimo dirva tikrai graži,galima sėt.

    Traktoriaus galia didinta? kaip suprantu t7.210?

×
×
  • Create New...