Jump to content

ValdasJ

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ValdasJ

  1. On 2019-07-17 at 20:55, vezlys pranešimas:

    Sveiki, atsitiko taip kad su žolės pjovimo traktoriuku nupjovė viena lazdyna preita rudeni sodinta. Kažin ar verta laukt ir tikėtis kad ataugs iš šaknu ar vietoj jo sodint nauja?

    Jei nuo praėjusio rudens iki dabar nepasirodė nei vienas ūglis, tai šansų jau nedaug.

  2. prieš 12 minutes , Linuxx pranešimas:

    Turbūt kad taip :eusa-think: ...jau įtariu kažką negero 

    ne, tiesiog baltas pavydas :D  Pats labai norėjau šios veislės, bendravau su Aleksandru, bet dėl sankcijų jis neturėjo galimybės jų atsiųsti į Lietuvą. Tik paminėjo, kad šį rudenį išsiuntė kažkokiam lietuviui per Baltarusiją. Na tikrai bus įdomu išgirsti, kaip jiems sekasi mūsų klimate ir jei pavyks pasidauginti - pranešk! :greetings-waveyellow:

  3. Prieš 21 valandas, Linuxx pranešimas:

    Dar auginu Weba, Cosford, Sirena, bet riešutų dar nebuvo,maži medeliai. Šiemet gavau Trapezund Krymskij kelis sodinukus...žiūrėsim kas bus,kiek teko girdėti labai skanūs riešutai.

    Linuxx, gal Trapezund'ai iš Aлександр Kолесников plantacijos?:)

     

  4. On 2018-04-24 at 09:58, Dee pranešimas:

    Sveiki! Ar as nemoku naudotis siuo puslapiu, ar kazkas cia netaip? Vakar gavau zinute is ValdoJ, bet atsakymas neissisiunte, o ir pati zinute dingo. Padekit, prasau! O Valdo as nerandu - gal galetumet atsiliepti ir parasyti privacia zinute? 

    Labas, Dee, rašiau asmeninę žinutę su klausimu dėl sodinukų veislių, amžiaus, kainų ir rezervavimo sąlygų? Galite atsakymą parašyti man ir asmeniškai.

  5. Ar jūsų lazdynų nepuola spragės (tamsūs blizgūs lapgraužiai vabalai)? Pernai pirmametį sodą stipriai užpuolė, tai nupurškiau Deciu ir padėjo. Šiemet gretimame miškelyje mačiau laukinių lazdynų lapus apgraužtus spragių, tai laiko klausimas, kada vėl atsiras ir mano sode. Kaip jūs kovojate?

  6. 13 valandas ago , Paltas said:

    Sveiki. Buvau seminare. Apie fungicidus ir insekticidus litagros atstovas papasakojo stai ka: " Lietuvoje nera registruotu insekticidu ir fungicidu lazdynams". Paklausus ka tokiu atveju daryt atsake kad galima atsivesti is lenku neregistruotu, bet jei pagaus naudojant ukyje gausit sankciju :)

    Gal dar kokios naudingos informacijos išgirdai, kuria gali pasidalinti? :)

×
×
  • Create New...