Jump to content

ek10

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ek10

  1. On 2020-04-02 at 12:04, Nissmo pranešimas:

    Sveiki,

    Dairausi frontalinės šienpjovės, kokios yra vienos iš patikimesniu, geriau pagamintu, patogesnes darbui ir t.t.? Vienos atrodo vienuo geresnes kitos kitkuo. Šiaip +- ko noriu tai apie 3m. pločio(gal pakanka tokios, kad sukantis i kaire nepaliktu rezio nepjauto?) be plausintuvo ir kad pradalge nebutu labai plati, kad po traktorium, bent didzioji dalis palystu. na ir hidro/pneumo kopijavimas. Krone, Kuhn, pottinger, Sip, mchalle, class?? :))

    Turiu kuhn 3125 tai lieka. Reik jau paderint 

  2. Prieš 12 valandų, ludditas pranešimas:

    Jei esi iki 40m ūkininkauji nepalankiose vietovėse ir kuri specializuotą ūkį iš kurio bus ne mažiau 50 proc visų veiklos pajamų tada be problemų. Mes irgi tiek rinkom, bet teko paskutinio prioriteto atsakyti kadangi iš kitų veiklų yra nemažai pajamų ir tuos 50 proc pasiekti neįmanoma, tai apsistojom ties 70.

    Taip utn apskritis siandien prisidavinesiu su 85

  3. On 2017-10-07 at 20:46, panther102 pranešimas:

    krone 320 šienapjove už 20k greblys 6,2 metro už 16k, kainos neblogos, nes dar kai ka ketinu iš lytagros pirkt tai biški pamažino kaina.

    fella 3metru prikabinama už 21 ir 3,5 metru už 25k, pakabinama 3,5 metro už 15k

    lely splendimo 3,3 metro už 19950

    visos šienapjoves su plaušintuvais.

    O kodel situos gamintojus pasirinkai? As mastau kuhn arba kvernelanda imt. Fela man grebli uz 14000 siule o krone nesidomejau.

  4. 10 valandas ago , Ramza said:

    Jei tavo pievos lygios,mazai akmenu,tie diskai skirtumoneturi,as pjautavau pakeles keliu pagrinde tai ten daug akmenu,neapvalus diskai greiciau uzsilenkia aukstyn,kai anksciau nebuvo uzsienietisku su jomis nelygias su krumais pievas sienaut buvo gerai jei pigiai nupirksi,gali bandyt.Mtz -80 ar 82 pas tas t-40am per sunki,lygios pievos gali pjaut.Ziurek kad diskai neklebetu nes bus isdauzitidantraciai,ivores,prasukus turi nedrebet,daugelis ju dreba jei nedaug tai nieko tokia ju mada.

    Pievos tai visokios yra ir ne kokiu. Diskai kleba bet sake tipo del guoliu. Reiskia neverta ir prasidet. Dekui

  5. 44 minutes ago, Ramza said:

    Cia kalba eina apie KRN-2,1 ziurint kokia paimsi,kaip anksciau priziureta buvo,megsta dantraciai,guoliai pabiret bet sutvarkoma,esu pjoves keliu valdyboj pakeles tai gerai kerta krumus,geresnes tos kur apvalus diskai,pacioj dalgej varstus perdek smulkiu sriegiu nes atsileidzia,pjaunat nustatyk tiesiai dalget ,nedaryk pakreipimo nes aria zeme,astriais peiliukais pjauna gerai,netingek patept kur sukas diskai virs verzliu buna tepimo taskai,jei ju nera grezdavom,dirzas visada itempt,nes prabuksuoja,ziurek kad skyvai butu trapecinai,apsauga jei yra akmenu butina,nes gerai meto akmenis,langus isdauzis,per ilga sudila reduktoriaus dantraciais.

    Ta kur ziurejau neapvalus diskais. Jos nelabai tike? Ir pavargus jau tokia. Reiktu nemazai patvarkyt. Tai ir mastau db. 

×
×
  • Create New...