Jump to content

Liudas Luneckas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Liudas Luneckas

  1. On 2020-11-14 at 08:45, bebrynas pranešimas:

    Per šias dvi žiemas maniškiai į pašiūrę užsukę buvo tik tada ,kai ten šiaudų pakraikymui nutysi arba kai gimdyti reikia tai kaikurios ten slepiasi..ošiaip neįprašysi  . Kai buvo žiemos su geru minusu tai prie -10 - -15 jau bandydavo šiltesnės vietos ieškotis.... herefordu mišrūnai....

    P.s. turim viena sulaukėjusi jaunuolį apie toną sveriantį... pagaut neina - gal kas turi kontaktų kasmturi šautuvą migdomiesiems suleisti ir teikia tokią paslaugą? Aplink Varėna nieko nerandu, veterinarai pečiais guščioja, medžiotojai tik kulkas pripažįsta :)

    Utenos Mėsa teikai (bent teikė prieš kelis metus) tokia paslauga, atvažiuoja vairuotojas su šautuvu ir primigdo o tada jau į furgoną.... :)

     

  2. Prieš 1 valandų, virgis807 pranešimas:

    Man neaktualu kiek už mėsa mokės buve "BIEDRONKOS" klientai ir etatiniai Delpio komentatoriai po straipsniais apie ūkininkus . Man aktualu kiek mokės supirkėjas už jautukus .Ar tik supirkimo kainos nekris tuščiu lentynu fone?

    Krito, už 600kg Utena siūlo 1,25 kai buvo 1,40.....

  3. prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas:

    pasak neoficialios statistikos Lietuvos ūkininkų 30 proc. susiduria su labai sunkiomis financinėmis problemomis, 20 proc. turi sutrikusius piniginius srautus, kurie dar apie metus laiko tikėtina neatsistatys. Likusi 50 proc. publikos dalis dar gyvena. Bet visur yra jaučiamas nerimas. 

     

    Tai kai tiek ūkių susiduria su sunkumais vadinas krenta ir perkamoji galia. Bet geležų nei vienas dileris nepigina.... Kaip paaiškinsit šitą reikalą?

  4. Prieš 20 valandų, paulius radvila pranešimas:

    Jau padaryta siemet i kviecius isejom dobilus ir jau deklaravom kvieciuose iseli zalinimui, kita met ten bus dobilai kuriuos iki birzelio pirmi numulciuosim ar kas nusipjaus, ir rugseji greiciausiai kulsim dobilu sekla:), viena beda kad tokiu dobilus uzginaciu bus labai daug ir kur reikes ta sekla det nezinau..., aisku galima apie rugpjucio pirma lekstes ir rapsa paset:) deklaruojasi kodo dob ir reikia pazymet zalininma ir azota kaupiantys ir gauni visas ismokas ir dengia zalinimo plotus neblogu santykiu

     

    Po kiek planuoji pardavinėt? 

×
×
  • Create New...