Jump to content

OlgaVan

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius OlgaVan

  1. Kaip jus tręštit?

    info internete radau  

    Pirmą kartą tręšiama, kai augalas turi 3-4 laiškus. 10-yje 1 vandens ištirpinamas 1 šaukštelis karbamido arba kristalino. Tirpalas pilamas laistytuvu po 2-3 l/m2.

    Antrą kartą tręšiama praėjus dviems savaitėms po pirmojo tręšimo. 10-yje 1 vandens ištirpinama 2 šaukšteliai nitrofoskos arba nitroamo-foskos; laistoma po 3-4 l/m2.

    Trečią, paskutinį kartą, tręšiama birželio antrame dešimtadienyje, kai pradeda augti svogūnėliai. 10-yje 1 vandens ištirpinama 2 šaukštai susmulkinto superfosfato, pilama po 3-4 l/m2.

  2. On Friday, March 31, 2017 at 14:50, staskestas said:

    AGROGOLD tresiu viena karta amonio sulfatu ir viena karta,atsizvelgiant i tai kad pries metus tresiau meslu tai turetu uztekti.Jai jus meslu netreset galit padidint AGROGOLD doze priklausomai nuo dirvos.

    O purškiat česnakus nuo piktžolių ar kokių kenkėjų? Kuom kiek kada?

  3. On 3/29/2017 at 17:38, staskestas said:

    Kadangi pakeiciau auginimo vieta ir man teks trasu panaudoti ,jai sudyge galima salietra ar amonio sulfata barstyti,siandien nusipirkau amonio sulfata ir organines trasas , AGROGOLD NPK 4-3-2 tinka ekologiniams ukiams jai kam idomu pirkau 'AGROMEDA'.

    Kaip daznai paskui tresite AGROGOLD? kaip suprantu uztenka  salietra tureti ir AGROGOLD, pataisykite jeigu klystu.

  4. On Monday, January 23, 2017 at 11:57, Zuvedra said:

    Tai va kad atiteko man iš senelių 7 hektarai žemės tai noriu pabandyt kanors iš jos išspausti.Tai užkliuvo man česnakai. Praitais metais sukišau  i žeme  30 kg sėklos pabandymui. Galvoju jeigu pavyks viskas gerai  gauta derliu vėl susodinti. Žemė jau suarta paruošta tam reikalui.Dar norėjau paklausti kaip manot  ar imanoma gauti europos parama su tokiu žemės kiekiu? Ir šiap gal ka patarsit  jaunam pradedančiajam ūkininkui. O tai dabar labai metaus česnakai ,braškės,šiltnami galvoju pasistatyt. 

    Mes irgi neperseniausia pradėjom auginti česnakus.  Užsodinti 7 ha česnakais gal ir įmanoma pora metu iš eiles; bet paskui reikės keisti zeme. Tai reikia galvoti ne tik apie cesnaku auginimą. Mus irgi tas klausimas kankina. Ką dar tokio nesunkaus galima auginti. 

  5. gal ka domina sodinamosios prie traktoriaus? galima ir cesnakus ir svogunus sodyt. galime ir su trasu iranga padaryt. vaguciu skaicius , tarpueiliai, sodinimo tankis - jusu pasirenkami.... Konstrukcija patikima, sukas juosta su loveliais, tik reik zmogaus/zmoniu kas deda i lovelius skilteles. Darau ir japoniskiem pirdalam tinkancias :icon-wink: ....

    Kokia kaina?

  6. Sveiki. Jungiuosi prie Jusu kompanijos. Esu kaip ir naujoke cesnaku srityje. Sie metai bus antri kai su vyru sodiname cesnakus, pirmais uzsodinome apie 30, o spalio 15,16 uzsodinome apie 70 aru. ziuresim kaip seksis toliau mum. dar pavasary planuoju pasodinti krapu, petrazoliu, ridikeliu, pabandyti kaip eisis. Ka Jus dar auginate isskyrus cesnakus?

×
×
  • Create New...