Jump to content

Zuvedra

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Zuvedra

  1. On Thursday, April 06, 2017 at 08:36, tomeliss said:

    Jei gerai matau tai ir lagenariju pasisėjęs? bandysi skiepyt? Kiek laiko dygo lagenarijos? Kokias arbūzų veisles bandai?

    TAIP bandysiu skiepyt  i lagenarija .Lagenarijas sudaiginu uzdaroje drėgnoje dėzutėja.prasikala kazkur per 3 dienas sudygsta dar per 4.Arbuzu veislė crimons sweat.Meliono veisle Ananas.Cia mano pirmas bandymas tai nezinau ar pavyks kas.

  2. On 1/26/2017 at 13:51, dvidas said:

    Paskutini siltnami 200kv staciau pries 4 metus paprasta medini dengiau plevele ,pagrindine klaida tai neismirkiau medienos kokiam nors mirkale nuo puvimo sekanti siltnami statysiu kita pavasri irgi kokiu 200-300kv reiks gerai ismirkyti ar istepti mediena tik nezinau su kuo gal su zalia nafta ir turbut denksiu su polikarbonatu jei pinigine leis pernai nuspirkau nedideli metalini su polikarbonatine danga tai uzaugo per kokias 2 savaites greiciau ir jame sodinti galima anksciau nekreipiant demesio i nedideles salnas,pagrinde auginu pomidorus

    kokio derliaus pomidoru galima tiketis is 200 kv siltnamio? Ir kokia  tokio siltnamio savikaina dengiant plevele?

  3. 17 valandas ago , arciu555 said:

    Ar pragyvensi ar ne nuo kiekio (ploto) priklauso,mano manymu. Ir dar juk rizika didesne auginti viena kultura,ligos,dar kazkas ir ka daryti?

    Tai va kad atiteko man iš senelių 7 hektarai žemės tai noriu pabandyt kanors iš jos išspausti.Tai užkliuvo man česnakai. Praitais metais sukišau  i žeme  30 kg sėklos pabandymui. Galvoju jeigu pavyks viskas gerai  gauta derliu vėl susodinti. Žemė jau suarta paruošta tam reikalui.Dar norėjau paklausti kaip manot  ar imanoma gauti europos parama su tokiu žemės kiekiu? Ir šiap gal ka patarsit  jaunam pradedančiajam ūkininkui. O tai dabar labai metaus česnakai ,braškės,šiltnami galvoju pasistatyt. 

  4. 3 valandas ago , staskestas said:

    Mano manimu gylis per mazas,reikia 8 cm jai zeme lengva 10cm, sekla is aprasymo panasu i vasarinius ,mano 'Flavor' kaikurie isleido ziedstiebius ir patapo panasus i zieminius,jai as neklystu tai kad jie sudygo viskas tvarkoj pas juos tokie genai.

    Nu man jie irgi i vasarinius buvo panašūs bet kad pas ju per viduri buvo tas stiebas .Nu reik laukti pavasario ziuresim kas cia bus.

  5. 20 valandas ago , staskestas said:

    Šaknys puikios,daigas trumpas,jis neturėjo buti išlindes iš žemės,o tie kurie išlinde iš žemės kokiame gylyje skiltys?

    Tas iškastas ir nebuvo išlindes.O tie kur sudyge tai vienas dalykas kita sėkla (galvos dideles bet skilteles smulkesnes ir daugiau ju, baltos spalvos)buvo turgui pirkta.Ir kai prakasiau paziuret gyli tai kokie 5 Cm mazdaug.

  6. Nesuprantami reikalai, nes pro 12 cm. jie ne tik, kad rudenį, bet ir pavasarį neturėtu prasimušt... Pabandyk vieną atkast ir pamatuot gylį nuo skylties viršaus iki žemės. Būna, kad jei žemė po skiltele kieta, šaknys ją iškelia į viršų.

    Butinai kai nuvaziuosiu  i kaima  po nauju iskasiu  ir paziuresiu kas cia dedas su jeis.

  7. Aciu uz linkejimus,net keista lapkricio pradzioj sodinti o jau pilnai sudyge,mano spalio pabaigoj sodinti tik kai kurie pradejo leisti daigus is skilties.Kokiam gylyje pasodinti kad jau sudygo?Kokia veisle ar bent spalva?

     Veisle nezinoma pirkau Darbėnuose (kretingos rajonas).Spalva buvo tokie i melinuma biski .Galvos ir skiltys labai dideles.Skilutes dariau kazkur 15 cm gylio tai žemėm užsibėrė kažkur apie 12 cm.As prie zemes ukio naujokas tai cia mano pirmas bandymas .Žiurėsim kas gausis .

×
×
  • Create New...