Jump to content

Valmetas

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Valmetas

  1. Na ka kolegos kol viska suskutau pažaidžiau gan nemenkai. Problemas kurias parašėt manau jas ištaisius eitu geriau. Dabar prieki paleidau žemiau bet vis tiek šokineja ir viskas. Nuleidus važiuokle ir šiek tiek su ja kilstelejus skutika mažėja šokinėjimas bet jis niekur nedingsta. Balansas skutiko blogai išsprestas. Važiuoklė gana sunki skutiko ir gaunasi lyg ir lygsvara su priekiniu disliumi nors priekis šiek.tiek sunkesnis. Bandžiau ir atraminius ratus pakėlus į viršų, bet naudos jokios, pradeda švytuot retkarčiais į šonus. Manau didžiausia bėda čia yra volas, matosi kad jis sunkiai sukasi pristabdydamas iki kol užsikerta netgi dėl valytuvu. Valytuvus taip.pat reguliavau bet vis tiek kisa ir klynija ta vola. Manau butu vamzdinis tai ir tas džionis eitu pasišokinedamas. Mintis yra bandyti prie 7530 dzionio kabint ibombint koki 16 greiti ir ziuret ka darys. Taip pat pabandžiau prieš savaite skust rapsiena antra kart. Tai neimanoma normaliai paskust tuoj užsikerta volas ir čiuožia. Tai 10cm gyliu antra kart neimanoma. Kitų metų mintis pirkti žiedini vola. Ar net vamzdini ir žiūrėti kas daros. Tiesa buvau prie fendo prikabines ir priverstinai hidrauliu paspaudes disliu žemiau taip imituodamas, kad didesnis svoris ant dišliaus, bet nepadėjo šokinėja ir viskas. Reziumė guminiui lenkiško volui turi buti labai sausos dirvos. Nes molis drėgnesnis tuoj pradeda kišt vola.su augalinėm liekanom. Kuo toliau į tą skutika žiūrint tuo mažėja noras iš vis ką beskust. Reiks bandyt kviečių ražiena paskutinėt, kai pradžius gal geriau eis. Aš manau rimtų firmų gamintojai labiau išbaigę savo padargus o ir volus rintesnius siūlo. Tai tiek kolegos po kulimo sezono reikės į jūsų patarimus atsižvelgt ir bandyt tobulint. Reiks keleta nuotrauku imest kaip atrodo procesas prieš volą kokią masė jam tenka išlygint.

    Mano nuomonė jei nesugebi gero skutiko nupirkti, kad dirbtum be vargo,tai geriau nepirkt ir pataupyt. Na paraminiai pinigai kas išėjo tas išėjo dasidėjus prie to velnio ;)

    Va va, kaip ir sakiau anksciau, jog kemsa volo valytuvus, del to pradeda vola stabdyti, ir gaunasi trankymas baisinis, pas mus net xtz sokinet pradeda, islipi, prasikrapstai, ir toliau leki, bet pas mus pakabinams 4m su gumuotu volu. Dabar nupirkom 4m pakabinama staltech, su packer volu, nors nedaug dar skutau, bet slapioj zemesj su tuo volu problemu nera, nekemsa, ne taip kaip gumuotu, siaip net netikejau, maniau yvaziuosiu su tuo packer volu ir iskart uzkims :D

×
×
  • Create New...