Jump to content

perdirbėjas

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius perdirbėjas

  1. teisybės dėkei, tai vilkų fin.dir. yra nekaltas, nes jis tik nurodymų vykdytojas. Akcininkai kai kurie ir uždirbo tas žemes pirkdami. srautų jie yten absoliučiai nesuvaldo, nes nespėja skolų lopyti. Valdyme realiai nesikeičia niekas, tik darbutojai, kai randa kur, bėga, nes ten situacija kaip "Žalgiryje".

  2. kokia cia firma taip neatsiskaitineja

    Kooperatyvas "Raseinių javai", nuo rudens tempiasi skola. Ne man vienam, daug kam tiek raseiniškiams, tiek kelmiškiams ūkininkams dalies dar nesumokėjo.. Dabar už skola siūlo trąšas..

    tas Kliunka yra super sukčius ir apgavikas. jei nežinote, neprasidėkit su juo, nes yra labai daug nuo jo nukentėjusių

  3. visų pirma - tai tikrai ne vagys, kaip jūs sakote, onormaūs prekybininkai. Augintojams tik geriau nuo to, nes supirkėjų ir eksportuotojų daugėja ir atsiranda konkurencija tarp jų. tokiu būdu, augintojas gali gauti palankesnę kainą už savo derlių. Ar norėtumėt , kad Lietuvoje viešpatautų tik tarkim kokios dvi įmonės monopolininkės?

  4. 2007 linas agro supirkinėjo tai buvo šaunu,visi prisisėjo žieminių bei vasarinių kvietrugių ir .........2008 m javapjūtė .A mes neperkam ......... :icon-twisted: Dėk kur nori .Gerai kad agrokoncernas gelbėjo .

    O kas trukdė parduoti etanolio gamintojams?

  5. 290 ir mes šiuo metu galim sumokėti.

    galit, bet neperkat...

    o kokį kiekį galite pasiūlyti? ir kur?

    praeitoj temoj rasiau apie 100t turim, bet mes netoli kauno, biski toloka vezt i pajuri, bet ziurint kokia kaina perkat gal ir apsimoketu fura savo turim...

    jei grūdai atitinka standarto reikalavimus (išdžiovinti, išvalyti) perkam pas jus sandėlyje 290 L/t +PVM ir mokam toliau už saugojimą 5 Lt/t/ mėn. + PVM, kol pasiimsime

  6. Perdirbėjas perdirbėjui nelygu. Prekiautojo tikslas kuo pigiau nupirkti ir kuo brangiau parduoti ir nesvarbu su kuo dirbti. Gi perdirbėjai stengiasi išlaikyti tą patį klientų ratą, nes vienąkart pasišiukšlinus po kelių metų žaliavą teks importuoti arba brangiai pirkti iš perpardavėjų. Visi augintojai dažniausiai susiduria su perpardavinėtojais, kuriuos palaiko perdirbėjais (bent jau biodegalų fronte taip dažniausiai pasitaiko), ir tada prasideda problemos. Siūlyčiau rinktis stabiliai dirbančius perdirbėjus ir tada sumažės problemų.

×
×
  • Create New...