Jump to content

vailabukas

Nariai
  • Pranešimai

    107
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vailabukas

  1. Kol mes diskutavom,rengem visokius suvaziavimus,ruosems blokuot kelius,atseit,svarstem visokias perspektyvas,kaltinom vieni kitus,tai valdzia bloga tai tas,lenkai dirbo,galvojo apie ateiti,negyveno sia diena tad ir turim toki rezultata,jiems apsimoka o mum ne.

    Del kainu smulkies tai mitas kad daug kainuoja surinkimas gali maziau moket 1centu ar 2 maziau tik ne per puse,viska daro gobsumas.

    Šventa teisybė

  2. Kam prasti tas dirbt nemoka, nustok juokinti.lėtai tai yra 5km/h ir taip per dieną 60 rulonų jei nesugenda, o kad tinkliuko tai vilioja, tai neparduoda irgi dirbt nemokam?

    Paskaites galiu pasakyti kad tikrai dirbti nemokat. Didesnėms ūkiams lenkas netinka, o mažiems iki 30 galvų manau pas tas.

  3. kiek zinau tai netaip paprasta yra ir perdaryti, nes ten kur orginaliai eina perstatyt i 50 ar 75 tai ir dantratis ar kas persistato kad greiciau ar leciau suktu pati stala..o jei vien pakeisi ta stova kur plevele dedas tai manau kad nebus labai geras..galiu ir klyst..

    Danrtarį pakeisiu, o su stovu kiek sunkiau.

  4. nezinau kaip dabar bet pries 3-4 metus jai pats neturejai technikos sienainio tai beda budavo sutari kad atvaziuotu presuoti nusipjauni zole diena karsta dziusta valandom , o tie paskambina negalim presas luzo rytoj atvaziuosim dazniausiai gedimo nera dirba kur artimesniam lauke :icon-mad gaunasi kad susuka jau siena . kiti is vis nesirupina kokybe o tik kiekybe, Zodziu sitam reikale geriausiai tureti nuosava technika

    kad nuosava tureti tai sutiniku, bet kad lenkiska tai jau vargas -20ha gali ir 3 dienas presuot su tokia technika...

    Blogam šokėjui kažkas maišo, taip ir su lenkiška technika. Naujas preas Welgeris atsipirks ant 100 karvių bandos, bet ant 20-30, optimaliausias varijantas lenkas.
  5. Šis žmogus tikriausiai kalba apie karvių laikymą ekologiniame ūkyje

    Ir netik ekologiniame ūkyje, buvo įsakymas kad visiems reiks laikyti palaidas, nuo kitų metų tik parašius prašymus bus pereinamasis laikotarpis du metai kol pasistatysi palaido laikymo tvartą. Bet jau atšaukė atrodo spalio 19d. įsakymas. Paliko tik ekologams virš šimto salyginių kas turi , o iki šimto kas turi, gali laikyti pririštas išleidžiant du kartus per savaitę pasivaikščioti į lauką.

  6. kas del priristu galviju tai galit nesapnuoti europa to nereikalaus nes visoje europoje galviju nemazai yra laikoma priristu mazieji laikytojai netgi sallygu netures laikyti palaidu , todel nereikia skleisti nesamoniu , cia nebent nugirdote kad verseliu iki 3 men negalima laikyti priristu tas tai gali buti tiesa

    Europa to nereikalauja, o tik rekomenduoja, o mūsiškiai jau reikalauja. O dėl skleidimo nesamonių siūlau pačiam išsiaiškinti, o paskui rašinėti kad kiti rašo nesamones ir sapnuoja. Kai rajono kolsuntantai šitai papasakojo aš taip pat nepatikėjau bet kai patvirtino kaunas tai vadinas kažkas bus, bet visi tyli, kaip su veršelių išvežimu užsienin.

  7. Diržinis ar būgninis , abu turi savo + ir - svarbu kad negriūtu. Jeigu presas su tiekimo rotorium jis skirtas žaliai masei , presai be rotoriaus , šienui ir šiaudams bet sukam ir žalią. Diržiniui arba grandininiui presui reikia mažiau arklių sukti, rulonas spaudžiamas nuo pat vidurio, bet presai dažniausiai būna atidrožti, diržai išdėvėti, pradeda trūkinėti tada prasideda vargai. Su būgniniu paprasčiau, čia pagrindas guoliai ir grandinės laiku keisk bus viskas gerai. Diržiniais presais kurie skirti tik šienui žalios išvis nepasuksi, nes menkiausia drėgmė ant diržo ir buksuoja.

  8. Parukau ne vienas :lol: bet ir su zmonike :lol: tai ir beveik pasidvigubina :lol: , siandien kol kas tik trys cigaretes suplesiau :lol: kazkaip neina visai neparukyt. :icon-evil:

    Iš patirties žinau, jeigu meti tai iškarto o ne mažinant. Taip mažysi, mažysi be galo be krašto.

  9. o tu pasiklausinek kitu firmu jai nauja pirksi pvz elho vyniotuva kaina kaip to antro lenkisko bet kokybe kelis kart geresne be to ziurek tik tuos kur ant galo pastato

    Pirk sipma vyniotuvą kuris paima rulonus per priekį, galėsi prie preso kabinti. Šiaip pilnai užtenka metal-faš vyniotuvo dabar juos sustiprino galėsi ir daugiau negu 500 sukti.

×
×
  • Create New...