Jump to content

MantasG

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius MantasG

  1. prieš 2 minutes , Mantas2342 pranešimas:

    Žiūrint kokį derlių planuoji, bet pagal npk tai gali pilt kokius 300 karbamido arba 200 karbamido 200 salietros. Arba 300 karbamido 100 sulfato, čia jau pačiam rinktis.

    dėkui o kaip su Hamlet veisle nes per visa foruma nebuvo labai daug apie ja kalbama ?

  2. Sveiki. Kaip vertinate Hamlet veislę? žadu pavasari sėti į plėšimą (nuo kolūkio laiku nearta žemėje fosforo su kalio beveik nerasta boniteto balas 56) bet prieš sėją atiduoti 20t/ha mėšlo 300kg NPK 5:20:36 ir karbamido 100kg paskui dar 100kg salietros ir karbamidą per lapus kaip manote bus gerai ? Patirties vasariniu kviečių auginime neturiu.

     

  3. prieš 3 minutes , kestoxs pranešimas:

    Turiu aš tokį tik pakabinama, 

    kregzdes kaina lytagroj apie 4 eur. 

    Zeme dirba gerai, bet pas mane be lyginimo lentos, siaip visai norėčiau tokio prikabinamo, aketeles iš vartytuvo nagu, tai 0 naudos, reikia kažko rimčiau. Volo guoliai dažnai nueina, na bet kai perki su aboima iš lytagros už 6 eur tai Nlb ir yra ko tikėtis, na ir tos kregždės dyla. Dar spyruokles buna išsitampo buna nulūžta bet nedažnai viena kita.

    vietoj tu akėtėlių galėtu būti lyginimo lenta tada butu daugiau naudos . o nebandėt rimtesniu guoliu sudėti?  

  4. prieš 52 minutes , viktorass pranešimas:

    Su rėmais viskas gerai kol kas, toliau bus matyt, šiaip žeme išdirba gerai,  neblogai patrupina sudžiūvusi moli  bet jei šlapia tai lysteliniai volai prisivelia žemiu, žodiu i balas geriau nelyst.

    https://autogidas.lt/skelbimas/kultivatorius-stepagro-pa-61-2017-m-22491355.html

    o tarkim ieškant geresnio sprendimo ka manot apie šituos ?  nes dažnai tenka per slapesne žeme pervažuot. tokio tipo tik kad voliuką tarp lyginimo lentos ir kregždinių danu komplektuojant 3,2m 5200 kaina susidarė

    tik kažin kaip jie ta žemele išdirba

  5. Sveiki noreciau pasiteirauti  neseniai nusipirkom claas axos 340 traktoriu realiai zalias apie ji tad noreciau pagalbos. Nupirkom nauja frontalini krautuva ir firma jo nemontuoja ( Krautuvas lenkisaks Inter tech)  tad susidejus remus kilo problema is kur uzmaitinti frontalini nerandu hidro siurblio gal kas zinot nuo kur jungti ir kur jis randasi ? plius butu neblogai kad pasidalintumete pro kur vedete troselius is kabynos .

×
×
  • Create New...