Jump to content

Gintautas1

Nariai
  • Pranešimai

    197
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Gintautas1

  1. O gal kas bandot sėti ž rapsą ne su giluminiais skutikais o su noraginiais uždėję sėkladėžę panašiai kaip čia http://www.highland-agriculture.com/fil ... ertsem.jpg

    As grynai toki varianta turiu, tai volas netinkamas kaip ir sitoj foto reikia papildomai su kembridzais privoluot :)

    Na ir kaip pasiteisino tokia sėja ar nelabai as ant vaderstad cultus montuoju fiona vertsem, bandysiu kaimynus juokint.

    Po cultus su rapsadeze geriau butu privoluoti, kadangi dygsta labai netolygiai.Po guminio volo lieka daug seklu ant pavirsiaus. Kodel orginalios nededi?

  2. O tai kodel nenori pasijungti 750 su ez steer ir atrakinimo kodais vrs rtk iki 2,5 cm. gausis pigiau ir galesi kilnotis i visus ukije turimus traktorius, aisku jautrumas bus siek tiek mazesnis apsisukus kol priartes vel prie tiesiosios lyginant su hidrauliniu, bet kaina mazesne nei hidraulinis vairavimas ir + kilnojamas. renkantis irgi dvejojau bet pasirinkimu nesigailiu.

  3. Chebra ar kada išmoksit žmoniškai komentuot. Pirmiausia tai normaliai paskaitykit ką rašiau pirmam komentare. Skeptiškų nuomonių šiuo klausimu jau užtenka. Ir klausiu pirmiausia apie N testerį, ne apie N sensorių. O tai kiek skirtingi dalykai. O kaina testerio apie 7 kLt, tai 20 kartų mažesnė nei sensoriaus. Tai čia nėra kažkoks kosmosas ir vidutiniam ūkiui. Svarbu atsiperkamumas, apie ką ir noriu išgirsti iš naudojančių.

    http://www.yara.pl/fertilizer/tools_and ... index.aspx apie sita kalbi?

    Kaip tik apie tą ir tos firmos. :)

    Čia yra kažkiek info:

    http://www.agricon.de/en/products/senso ... a-n-tester

    Idomus daikciukas, agronomas turi, nevienus metus pavaiksciodavom matuodami N kieki augale, paklaida skirtingose lauko vietose labai mazai skirdavosi.

  4. Reikejo sukti nuo tilto ir vaziuoti is kitos puses. Vienintelis is idomesniu dalyku, aki trauke purkstuvo atstovai is Ukrainos, gyvai matyti nemaciau, sake atvykti rytoi bet kalba praejo minimum valanda. Vienu zodziu purkstuvas amfibija, vaziuokle trys asys padangos kaip kameros i kiek viena pripusta 0.8 bar. Kaip gyresi purkstuvu pervaziavus kiausini jis lieka sviekas.Reikalingiausias ukininkams naudojantiems skystas trasas pirmam tresimui. Purkstuva nuemus galima uzsideti trestuva.Minusu kaip ir pliusu taipogi nemazai, kam reikes pasidomes... O siaip nera ko noreti daug kas matyta, Dotnuva su Uk Algio avataru reklama dare :D Parodos visos apeiti nespejom nors ir atvykome apie 11h.

  5. Beveik kasdien per žinias praneša apie didelio masto gamtos stichijas. Potvyniai, sausros, žemės drebėjimai, ciunamiai, didžiuliai karščiai, šalčiai, audros, uraganai ir dar begalė gamtos siaubo. Kuo toliau, tuo klimato salygos žemėje darosi aštresnės, atšiauresnės. Baisu darosi, nes tos stichijos kartojasi vis dažniau ir dažniau. Jos vis dažniau užsuka ir i Lietuva (prisimenant praeitos vasaros uragana, lūžo šimtus metų ramiai sau auge, atrodo neįveikiami Ąžuolai) Kaip manote, tai žmogaus padarinys?

    HAARP (High-frequency Active Aural Research Program), skirta sukelti gamtos stichijas: potvynius, sausras, uraganus, žemės drebėjimus. http://www.saulesbaterijos.com/index.ph ... 33〈=lt

  6. Nezinau man panasi situacija yra buvus i darbo pabaiga gerokai kura nudeginus irgi kartais "uzdusdavo" Bake buvo papuole nesvarumu (gumos gabaliuku) ko pasekoje vakumuodavo , Ryte pripyldai iki pilno ir vel gerai kol kuras ne prie pabaigos tol problemu nera, isplovem baka ir problemos baiges. Kol parasiau ziuriu jau 3 postai panasia mintim atsirado pries mane :lol:

  7. Ne mano cia reikalas kazka rasyti, ka zinau ar nezinau.Tai pries kelis metus gal ir taip...

    Tai jei jau pradejai kažka rašyt, tai galetum ir pabaigti, nes žmones sejama renkas.

    jeigu ka tai jau issirinko. Remas trukes ne karta, guoliai saibom visi eina ir t.t visu smulkmenu nerasynesiu, kaip ir sakiau leidimo neturiu.. O reziume atsiliepimai netokie ir grazus kaip piesiama..

×
×
  • Create New...