Jump to content

marijus123

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius marijus123

  1. On 2017-08-09 at 22:54, EKOLO pranešimas:

    Labas. Chemijos nesu naudojęs. Bet teoriškai domėjausi. Dar turėjau viltį, kad galima apsieit be fungicidų, bet daugiau neeksperimentuosiu. Jeigu nusipirksiu normalų purkštuvą( nors žiemą jis mažiau kainuotų) , tai pradėsiu šiemet, o blogiausiu atveju pavasarį.  Dabar  jau nieko nepakeisi. Šiemet riešutų neturėsi. Susirašysim. 

    Sveiki EKOLO, jei domėjotės, tai gal ir kitus galite apšviesti kokie fungicidai tinkamiausi? kokiomis dozėmis ir kada purkšti nuo puvinio? Kaip ta liga vadinasi? Tiesiog puvinys? Ar yra koks mokslinis terminas? Ačiū iš anksto.

  2. Sveiki, gal patarsit kokia liga, jei riešutai dabar krenta nuo krūmų ir viduje vaisius yra, bet tamsiai rudas. Ir pats kiautas minkštas? Pirmą kartą man taip.. Kažkoks puvinys? Kaip su juo kovoti? Iš anksto dėkui už patarimus.

  3. On 2017-06-12 at 18:52, Videnas pranešimas:

    Sveiki visi, jau kelinti metai kaip ant lazdynų šakelių yra kažkokie tai dariniai. Gal kas susidūrę ir žinote kas tai yra? Pridedu nuotrauką.593eb86ab1fba_IMAG02981.thumb.jpg.5d84eda0624e3b3d67e706ef150bb3b4.jpg

    man tai panašu į skydmarius. sutraiškius tuos taškiukus miltai tokie jų viduje?

  4. Sveiki,

    Lazdynų lapai kažkaip juoduoti po truputį pradėjo. Lyg ir viskas su jais gerai tik lapai taškuoti, dėmeti tamsiai juoda spalva. Kas čia gali būti? Kažkokia grybinė liga, ar čia normalu ir taip turi būt?

     

    Dėkui

  5. Sveiki, turiu pasisodines juodupe ir talisman kas galit patarti kokia rusi rausvu desertiniu veisle kad atspari salciui ir ligoms ir noretusi pailgu uogu ?

    Kišmiš zaporožskij, tik jos uogos ne pailgos o ovalios, į galą siaurėjančios. Šalčiui atspari iki -26C, ligoms atspari.

  6. Sveiki, Turiu kelis antramečius sodinukus Agat Donskoj, Canadice, Palanga ir Ruskaja korinka - jau galima sodinti.

    O vėliau pavasarį turėsiu įšaknydintų pirmamečių sodinukų: Agat donskoj, Palanga, Ruskaja korinka, Canadice, Somerset Seedless, Kišmiš zaporožskij.

     
     
×
×
  • Create New...