Jump to content

Adzius

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Adzius

  1. Kai perku tabaka specelų pypkei tai tas irgi atrodo kad drėgnesnis.Galvoju pabandyti.Nors su ta pypke ilga ceremonija.Pavyzdžiuj važiuojant su taktorium ne patogu,gali dantis išsidaužyt.Su cigarete paprasčiau.

    :icon-mrgreen:  Pritariu, vairuojant traktoriu, ar kita transporto priemone, patogiau cigaretes. Tokia galimybe yra, todel nebeda vakare pasiruosti i porcigara keleta cigareciu is to paties tabako. Galima suktinukes be filtro, galima prikimsti i tuscias cigaretes su filtru pasinaudojus aparaciuku. Jis berods kainuoja iki 2€. 

    Siaip cia mes truputi ne i tema, ne apie cigareciu gamyba, o apie tabako auginima kalba eina. Reik sulaukti Ricardo atsakymo ir isbandyti naminio tabako. Turbut ne veltui as cia spirgu, bus naujas isukis ji uzsiauginti. 

  2. O tai tas tabakas tinkamas su pypke rūkyti.

    Nerukau pypkes, bet manau turi buti tinkamas, gal skirsis tik dregnumas, nes suktis cigaretem reik dregnesnio, jei kimsti su aparaciuku, sausesnio. Manau dar ir supjaustymo smulkumas turetu itakoti. Dabar svarbu isbandyti ta tabaka, o toliau technikos reikalas  :icon-wink:  Uosviui pasakiau, kad galimai pasodinsiu tabako, tai zmogus apsidziauge, sako nebereikes kontrabandos rukyti ir koseti.  :icon-mrgreen:

  3. Sveiki Adzius. Aš tabaka savo reikmėm auginu bet jo ne fermentuoju nes namų salygom didelio kiekio neimanoma fermentuoti nes tam reikia ivairių prietaisų ir dar neteko skaityti- girdėti tikslaus aprašymo kaip tai daryti . Dėl mano tabako skonio, jis netos kaip pirktinės cigaretės, pirmą kartą parukius jautamas neiprastas kvapas skonis bet parukius kokia savaitę ir vėl užrukius pirktynių cigarečių tuomet jaučias kad pirktynės daug daugiau smirdi ir burnoi nemalonus skonis. Savo užaugintas tabakas neturi tokios smarvės kaip pirktinės.

    Dekui Ricardai uz atsakyma. O ar galeciau kazkokiu butu jo nusipirkti is Jusu pabandymui. Gal man nepatiks ir nebenoresiu auginti. Aciu. 

  4. laba visiem rukoriam. Taip idomiai perskaiciau visa tema ir pradejo niezteti man. Aisku yra 1 beda, gyvenu Vilniuke inkiliuke ir jokios lysves salia neturiu, bet Zemaitijoje uosvis turi DAUG zemes. Tai dabar taip susimasciau, jei as ant palanges pasodinsiu keleta daigeliu ir pvz Velykom nuvesiu i Zemaitija daigus, tikiuosi sulaukti ir rezultatu. Bet kaip matau cia dar neviskas, norint lapus panaudoti rukymui laukia dar ilgos proceduros, dziovinimas ir fermentavimas. Jau aisku susipjaustyti sugebesiu, o ir maciau galima isigyti mechaniniu masineliu tabalo lapu smulkinimui. 

    Na esme tame, kad pries pradedant tokia veikla, noretusi pas kazka nusipirkti kelis jau isaugintus ir paruostu lapus, kaip sakoma istestuoti :) 

    Jei kas turite ir galite parduoti pabandymui maza kieki, neatsisakysiu. Parasykite i PM, lauksiu. Aciu. 

×
×
  • Create New...