Jump to content

non c'e male

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius non c'e male

  1. Sveiki visi. Aš džiaugiausi per anksti.Iš tų ketutių vienos patelės šendien ryte radau vieną nugaišusį.Ir dar vienas nejudrus,apatiškas.Nugaiš ir jis.Nežinau ką daryti.Jie kaip tik pradėjo ragauti motinos maisto.Gal jis kaltas.Maistas Joniškio grūdų,suaugusiems.

  2. Sveikinam, nors 4 išmaitinti tai bus sudėtinga, reiks papildomai maitinti . Tai iš kur pirkote tokias veisles pateles.

    Pirkau Mažeikių raj. Iš Juozo. Dabar visi keturi jaunikliai žvalūs,strikinėja po narvą.Vienodo dydžio.O jei reikia damaitinti,tai kuo geriausia būtų?

  3. Man čia salomejaxx patarė,šendien bandžiau tikrinti.Bet spenelių nelabai galiu su kuo lyginti.Vienų labiau rausvi,kitų mažiau.Na o pilviukai labai įsitempę,bijau stipriau liesti.Spurda,nelabai leidžiasi čiupinėjamos. Nelabai jos pas mane prijaukintos.Negaudau be reikalo.Bet pilviukai tokie dideli,manau,kad "netušti".

  4. Noncemale, apziurekite pateles. Pas nescias pateles speneliai tampa rausvesni ir gerokai ilgesni. Dar galite pabandyti uzciuopti jauniklius, pasitupdyti ant keliu ir svelniai kad gyvunas nebutu sustresaves ir isitempes paciupineti pilva.

    Kantrybes :)

    Ačiū už padrasinimą,kantrybė bus reiklinga.O ar bandandant apčiuopti jauniklius motinos pilve,aš netraumuosiu jų,ar patelės?Kažkaip nedrasu.Nors pilviukai jų didesni,jos tokios stambesnės.O ar gali jos nutukti?

×
×
  • Create New...