Jump to content

Besidomintis

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Besidomintis

  1. On 3/20/2016 at 21:37, MBLORINSER said:

    Pernai pirkau exacta cl,  Instrukcijoje raso visaip ir nuo veziu iki veziu ir  10 i kaire 10 i desine. Paleidejas buvo grybas, nieko nesuprantantis ko klausiau atsakyt nesugebejo praktiskai as jy mokinau ka reikia daryti, dar keleta kartu telefonu konsultavosi.  Bet kad sumestu nuo veziu iki veziu bielkis tiek neysuka kardano. Nors ir kiek suprantu neymanoma nes ant 1000 tai nesuksi, raso kad 500 reikia. Pabaiga tresimu buvo tai taip ir liko visi bandymai ant siemet.

    Tiesa dotnuviskis skele finta gera 30min aiskinom dviese taip ir isvazevo netikedamas tuo, nors vyras metuose mechanikas DP ne vienus metus dirbantis. Kalba buvo tokia barstykle 2t. ir bielkis nepakelia sakau desiu as barstykle ant vezimuko na ir prasidejo. Jis sako tai tada barstykle neveiks, nesvers ir ....  daviau visokiu pavyzdziu jis vistiek savo. Sakau issivaizduok traktorius vezimas ir tu jy trauki ant dyselio sako tada veiks, tai sakau uzdedu barstykle ant priekabos su tritaske pakaba kad ji nesiektu zemes, ir jis ne tada nesvers.

    Ar pavyksta su standartinėmis 20-24m mentėmis sulfatą ir karbamidą nuberti 20m.(t.y. nuo technologinių iki technologinių). Gal yra tekę bandyti ilgesnes 27/28m menteles, kokius rezultatus su jomis pavyko gauti?

  2. TTV620 su frontaliniu,su automatine deze , dirbu ketvirtus metus....frontalinis laiko gerai ,neluzta nei jis,nei traktorius,automatine deze nepamainoma arime,sejime-ypac jei dirva nelygi , kalnuota ,laiko gerai,o su paciu traktoriumi visko po truputi buvo ir elektroj , ir smulkus gedimai mechanikoje.....

      Agrotronic TTV 620 dėžė nuo 6160TTV dėžės , atrodo, skiriasi. Abi jos ZF gamontojo, tačiau 620 - S matic, o 6160ttv  Ecom 1,5. Todėl domina, kas dirba su 6160TTV , 6180TTV  arba  Agrotronic 610TTV   traktoriais.  Ką apie tas dėžes ir aplamai aoie tuos traktorius galite pasakyti.

    O kas konkrečiai jums buvo, kaip sakote : " po truputi buvo ir elektroj , ir smulkus gedimai mechanikoje.?

  3. Turiu 6160 bet pradirbes tik 200 moto v tai Niekas dar ir nebuvo su juo nutike,pas mane ttv deze.jei Kas dar domina klausk

    Praėjo metai, kokie teigiami ir neigiami atsilepimai?    Kaip jo trauka lyginant  su kitais (jei galite palyginti) tokio galingumo kitų markiu traktorias. Aišku labiausiai domina   TTV dėžė. Kaip ji? Gal kas galite pakomentuoti jos darbo skirtumus lyginant su Cade CVX  ar JD belaipte dėže, neužmirštant ir Vario .

  4. Viktoriai, Doncai, kokios mintys apie kokerlinga?.. reikia iki pirmadienio nuspręsti ką imti. Abu normaliai dirba, gal kokerlingas gražiau dirba, bet prie amazone daugiau kaltu prideda..

    Sveiki. Kiek supratau, kalbėjote apie TRIO 3m.  Pakabinamas, prikabinamas ir kokie volai?  Jei ne paslaptis, kokia kaina?  Gal kam teko susidurti, dirbti su pakabinamais Dalbo TRIMAX skutikais? Kokie įspūdžia?i  Jie kažkuo irgi panašūs į TRIO, ar tai jau ne tas lygis?

  5. Tomazazai,

    Prekiauja kiek maciau viena Kauno UAB

    P.S.: i AZ atsiunciu kontakta, ka siulo lenkai tuo klausimu :)

    Prekiauja Mažeikiuose ir MLVS firma, o šiuo metu akcijinė grūdų valomosios SMA -5 su oro aspiracijos sistema kaina 35 460 Lt be PVM. Našumas nuo 12 iki 25 t/h (taip rašo).

    Bet įdomu, kaip jos darbas lyginant pvz. su ukrainietiška, nes informacijos ar atsiliepimų praktiškai nėra.

    o ką šneka tie lenkai?

  6. Norėčiau rimtesnių, kam yra tekę dirbti su įvairių pločių purkštuvais, komentarų, pastebėjimų apie optimalų prikabinamo purkštuvo plotį. Ar 24m plotis ne per didelis dirbant 6 - 20ha laukuose. kurie yra ne vienoje vietoje? Ar perkant apsiriboti 18m? Laukiu komentarų.

    Gal kas naudojate firmos TECNOMA purkštuvus, ar šaip kokių atsiliepimų apie juos žinote?

  7. šiaip mes tai esame su grandinemis uzdeje. O kur tau kaisciai truksta?

    Mes virsuje esame ydeja 27 varstus jei juos gerai suverzi tai jie net nelinkstao apacioje grandine imoveme ten kur kilpos yra viena trauke su kita sujungti kad nesitampytu i sonus. Plugui tai turetu tikrai uztekti. mes taip tap ant k700 padareme nes priekini ratuka islauzeme tai dejome grandines ir laiko.

    Trūko kaištis šlaunyje. per kurį nuo kilnojamos svirties buvo prijungta grandinė (vietoj vertikalaus spyrio). Iš jūsų parašymo nelabai supratau, kaip ir vietoj ko prijungta grandinė. Jei galite, nurodykite telefoną kuriuo galėčiau detaliau paklausinėti.

  8. Pasiūlykite, kaip prie T-150k prikabinti vartomą pusiau pakabinamą plūgą, kad galėtume susitvarkyti su arimo gyliu? Vienas iš būdų - papildomas atraminis ratas, bet tai dabar mums netinka. Bandėme su grandinėmis, kaip daugelis kalba, bet kažkas ne taip, tiesiog trūksta kaiščiai, matomai kažką ne taip darome. Kas esate susidūrę, patarkite, kaip tai padaryti, o gal kas galite ir nuotraukų įmesti, kaip tai padaryta.

    Iš anksto,

    dėkui

×
×
  • Create New...