Jump to content

sarotkic

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius sarotkic

  1. On 2012-09-16 at 05:35, Jonis11 pranešimas:

    ,,1motobloko scepke,ten kur stovi varztai,TURI BUTI LASVAAAA.Ji turi laisvai vaikscioti kartu su plugu,zazorai tarp varztu ir motobloko korpusu mazdaug po 5-8 mm,jeigu ta nepadarysit,dirbti bus labai sunkoka,motobloka trauks i sona,kartu ir dirbanti asmeni.''

    Įsitaisiau motobloką Neva MB-2 ir bandžiau arti, bet motobloką traukia į šoną. Nelabai supratau kur turi būti laisvumas. Plūgas prie motobloko tvirtinasi dviem kaiščiais. Gal naudot plonesnius kaiščius?

    turiu mb 2 reikia platinti desines puses asi ir aria puikiai

  2. sveiki pradejau nesenai auginti triusius ir visur ieskau  kuo daugiau informacijos apie ligas 

    nes mano triuses jaunikliai budami 1,5 men pradejo gaisti is 5 liko tik 2 bet atrodo kad jie  PUIKOS formos eda gerai vandens taip pat isgere normaliai laksto  {auga kartu su patele}

    gal kam yra panasiai buve  ?

     

  3. On 2019-01-21 at 16:04, Severina pranešimas:

    sveiki

    Avis apsiėriavo, atvėdė negyva ėriuką (ėriukas buvo labai didelis, dar tokio gyvenime nemačiau), bet nežinom, ar užduso, ar negyvas buvo, nes radom avį dar nepabaigusią išsiėriuot. Padėjom. Tačiau po apsiėriavimo avis nebeatsikelia. Priekinėmis kojomis stojasi, tačiau galinėmis ne, pakeli, vis tiek ant tų kojų nesilaiko, nestovi. Kojas judina, jaučia. Kas galėtų būti? Gal esat susidūrę? Labai gera avis, nesinori pjauti..

     

    sveiki mano  avis taip pat erevosi  ir  deja eriuku nepavyko issaugoti, o po paros erevede irgi nugaiso. esu dar nepatyres aviu augintojas,bet noreciau daugiau suzinoti apie aviu erevimosi problemas .ir taip pat suzinoti ka ir kaip galima padaryti kad tik(po)- erevimasis butu kuo sekmingesnis, aciu uz demesi :)

×
×
  • Create New...