Jump to content

vladas22

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vladas22

  1. Sveiki,

    Nors kaip matau buvo rašyta jau apie tai, bet domintų ankščiau apšnekėta paslauga - krūmų, šakų ir medžių smulkinimas ir išvežimas iš Jūsų žemės?

    Jei taip, į PM parašykit daugiau informacijos, ir manau susitarsime dėl visų detalių.

    valome pievas nuo krumu isvezame savo transportu

  2. Laba diena, užvedu šia temą, nors panašių ir buvo.

    Norėčiau konkretumo ir mažiau "nugrybavimų" į lankas :eusa-pray:

    Gyvenu Rokiškio raj. ūkininkauju, ir kaip ir pas daugelį galvijininkyste užsiimančių ūkininkų yra viena problema dėl karklais, žilvičiais uželenčių pievų ir melioracijos griovių. Tariausi su viena įmone (Litkirta) dėl skiedrų smulkinimo ir pirkimo iš manęs, bet kai priruošiau žaliavos, jei atsisakė imti motyvuodami,kad turi dideles eiles ir žaliavos kuriam laikui nereiks. :icon-evil: pikta, nes tikėjausi,kad dalis pinigų atsipirks, kitas dalykas kur man dabar dėti tas krūvas malkų ir šakų ?

    Tai štai klausimas: Gal kas žinote įmonių superkančių ir smulkinančių biokurą(skiedras) Rokiškio ar Utenos rajonuose? Gal ir iš kito rajono privažiuotų jei būtų didesnis kiekis ? O jo pas mane tikrai nemažai susidarys :icon-rolleyes:

    Ačiū iš anksto

    valome pievas nuo krumu isvezame savo transportu tel 863610321 vladimiras

  3. Sveiki ūkininkai, užsiregistravęs esu anksčiau, bet nediskutavęs, :) noriu paklausti gal žinote kas perka biokuro gamybai žaliavą apie Alytų ar Alytaus rajoną? Būčiau labai dėkingas už informaciją. Ieškojau pats, bet pagrinde užmezgu kontaktus su pirkėjais kuriems yra per toli važiuoti į Alytaus rajoną dėl 2,80 ha. ploto 30 metų amžiaus karklų, o apie Alytų tokių pirkėjų nerandu dar kolkas. :) Tai jeigu kas galite padėti šiuo klausimu parašykite, būsiu dėkingas. :)

    kertame krumus,nuvalome pievas tel 863610321 vladimiras

×
×
  • Create New...