Jump to content

Patcukai

Nariai
  • Pranešimai

    56
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Patcukai

  1. Kiek esu skaičiavęs, tai pats patogiausias, bet ir brangiausias - elektrinis šildymas. Kad ir šiltėja žiemos, vis tiek šildyti reikės apie septynis mėnesius. Šildydami ir drėgmę patalpoje sumažinsite. Dėl patogumo gal tik mažoje patalpoje el. šildymas pasiteisintų, bet tai nebus pigu. Nepamirškit, kad reikalingas vėdinimas, o tai vėl papildomos šildymo sąnaudos. Šią užduotį padėtų spręsti rekuperatorius, bet jis vėl kažkiek kainuoja. Štai kodėl senesni augintojai pataria auginti didesnį kiekį žvėrelių, nes procentaliai sumažėja įvairios gamybos sąnaudos produkcijos vienetui. Keletą metų tikrai reikės susitaikyti su gan dideliai išlaidų kaštais. Mano galva, el. šildymas gali pasitarnauti tik kaip avarinis variantas, jei sugenda pagrindinis šildymo mechanizmas. Paprastai žmonės važiuodami į darbą įsideda pietums lauknešėlį, o ne į restoraną eina, kitaip uždarbio gali ir nelikti...

    jo netas verslas kad po restoranus ir dar daug liktu.

  2. Ne vienam buvo rašyta privačiai,tik kažkodėl vienas forumietis sugebėjo atsiliepti geranoriškai. Jūs čia skaitote pagalba?Aš skaitau nenoru dalintis informacija,nes lietuvis,lietuviui,didžiausias priešas arba kitaip tariant-konkurentas...

    Beje,kiek laiko patys auginat?

    tikrai ne vieni ir ne penki metai

  3. Kodėl Jūs toks piktas? Jeigu žinot kažką daugiau,nei kiti forumiečiai,-prašom dėstykit... Man,kaip norinčiam pradėti šį verslą,svarbi visa informacija.

    Tai kad zmones nesuprantat kad forume neismoksit auginti .Reikia vazioti y veikencius ukius ir tenai vietoj bandyti suprasti sito verslo ypatumus.Arba maziausei skambinti ir kalbetis.

  4. Demesio, demesio! Klubas "Asara" plecia savo veikla ir priima naujus narius. Jeigu tu esi gyvenimo nuskriaustas, verkslentojas, NEpavydus ir siaip nelaimingas zmogus, prisijunk prie musu. Susirinkimai vyksta kiekvieno men. paskutini sestadieni, adresu: Vaikutenu km, Utenos raj. 

    Koks pradinis ynasas.Ar remia europos pinigais ?

  5. Prasyciau nesmesti jei nezinai ,jau toki kaip tu kaimyna turiu kuris buvo ir vmi ir gamtos apsauga del zvyro iskvietes ,nu ir ka nieko nepese jam ir vaidenos kad juodais parduodam ,taip kad galvok ka neki o nemulkyk cia zmoniu:D

    tai ir maziau varyk ant visu ir niekas tau nieko nesakys, tu net nezinai zmoniu, o visus smeizi, kad ne pvm moketojai ir kas kur ka parduoda ir nei vienas is zmoniu tikrai neteiks cia jokiu deklaraciju ar kopenchagos duomenu tikrai. Apsiramink ir ramiai pradek augint tas kelias sinsilu seimas. O kai pradesi realizuoti kailiukus tada galesim padiskutuot. Sekmes

  6. Patarimus ir info galima teikti ir internetu :)

    O jums nebutina priimti mano informacijos, ji buvo skirta tiem, kas nori rimtai uzsiimti siuo verslu. O jums, kaip matau, priimtinesnis Tagavos melas, nei kalbanti patirtis :)

    auginame daugiau uz jus.Ir nei jusu nei TAGAVOS patarimu mums nereikia. O jus nuo tiesioginiu paprastu klausimu issisukinejate .O internetu turbut bus greitai galima pastuoti.Reikia zmonem reliai isaiskinti .

  7. Mes ne iš LT, mūsų patirtis auginime tik 6 metai, o jei norite patarimų pačių seniausių augintojų, kurie jau 20 metų šiame katile verda, kreipkitės pas A.Mickevičių bei V.Raudonį - abu jie randasi Lazdijų rajone.

    Jei kas apie tokius dar negirdėjote, siūlau paieškoti informacijos, ji tikrai bus žymiai naudingesnė, nei čia forumų paistalai ar Tagavos

    paviršutiniški kliedesiai. Be to, Latvijoje irgi yra senų vilkų, tik reikia šiek tiek noro :)

    Jus norite pasakyti kad visus naujus augintojus koncultuojat nemokamai ?.Rasete kad jusu ukis ne lietuvoj . TAI APSISPRESKITE AR PRIE GRAZIU AR PRIE PROTINGU.Pucet visiem migla ir aiskinant kokie kiti visi blogi.

  8. Taigi, isitikiname eilini karta: kalba pavydas, na pagalba. mes patyreme ir dziaugsmo, ir nusivilimo, atsistojome ant koju, igijome nauja kvepavima, igijome be galo naujos ir daug patirties ir danu augintoju, palaikome labai draugiskus rysius su paciais seniausiais aigintojais, savo nupirkta kailiu vidurki per 6 metus pakeleme auksciau bendro LT vidurkio, manau tikrai pasiekeme geru rezultatu, taigi, mielai padesime, jei p. M.B

    jums tik reikia, rasykite

    Sv.kaip pas jus atvaziuot jei neisileidziate i ferma, o uz savaikaina tikrai nei vieno sinsiliuko neparduotumet.

  9. :) Matematika paprasta: 50 šeimų x 4 pateles = 200 x 2 vaikai per metus Jei kokybiskai augini, uzaugini 3 vaikus. As dauginu is 2, o likusi viena palieku bandos keitimui bei nekokybiskiems kailiams. Taigi 400 vaiku x 30 Eur = 12000Eur : 12men = 1000Eur. Jei seimu daugiau, skaicius dar didesnis.

    Kaina 30 Eur - skaiciuoju kainu pakilimo metu, jei ateina krize, gausite apie 20 Eur, tuomet turite tureti 70 seimu, kad menesio pajamos iseitu 1000 Eur.

     

    P.S. beje, mes ne 1 ir ne 2 metus auginame :) , taigi su matematika tikrai nesame susipyke.

    O kiek kainuoja viso sito ukio islaikymas per metus ?

  10. Čia klausimas nuskambės gal ir grubiai,bet noriu apsispręst, ar rauti  į užsienį,ar dar likti Lietuvoje ir už kažko užsikabinus kantriai dirbti...

    Klausiu specialistų tie kurie augina ir ištikrūjų žino... Kiek reikėtų auginti šeimų ir realizavus produkciją (kailiukus),kas mėn.eitų uždirbti apie 1000eu.?

    SV nekiekyje cia esme.Ir neforume jieskoti atsakymo.Turite vazioti pas senu augintojus . Ne pas tu kurie augina tris menesius pas ju vieni pliusai, ju skaicevimo masinelese niera minuso.Ir senu augintoju prasyti kad relei isaiskintu.

×
×
  • Create New...