Jump to content

Nsinsiliokas

Nariai
  • Pranešimai

    128
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    5

Atsakymai kurių autorius Nsinsiliokas

  1. 23 minutes ago, Standart said:

    Jokiu svajų neturėjau  ir neturiu buvau skaiciaves žymei blogesnius kaštus nei buvo iki dabar  kol kas esu patenkintas nepradėjau viso šito iš lempos man tas forumas nusispjaut ne viena ir sena augintoja galiu pamokyt tame tarpe ir tave nesidrovek buk atviresnis paklausk 

    Žinau kai kalbi akis į akį visi normaliai kalba tik čia daugelis galvoja kad ju niekas nežino tai ir kietus laužia

     

    Tai gal tiek to, kitus mokink. As turiu pas ka pasikonsultuot ir pasimokint. 

  2. 24 minutes ago, Standart said:

    Tu pats pažiūrėk ar nors ir viena tema protingai atsakei tai kam ten raustis tavo pridirbo šiukšlyno

    Leidiesi ant zemes is svaju. Isisamonink viena dalyka, per forumus nesuzinosi nieko. Kas pas mane kreipesi ne per foruma, gavo atsakymu bei patarimu i valias.

  3. 56 minutes ago, Standart said:

    Na gal bus drąsuoliu senu augintoju kurie pasakys bent savo surinktus balus  ar indeksus Vasario men.aukcijono bet pasidomėjus visos Lt kailiu kokybe visiškai ok

    Mano 7000balu vasario men

     

    Ko apie top lota nieko nekalbi? Nelabai ka turi pasakyti :)

  4. Patariu nevargt šitam forume, o paieškot rimtų ūkininkų ir pasikonsultuot asmeniškai, nes čia, tai tik akmenim užmėtys, neduok dieve "konkurentas" atsiras.

    Konkurentai tai kailiu supirkejai ir KPH siauraakiai, o ne augintojai. Konkurencija tik skelbimuose kas greiciau issiparduos, nes nelabai yra perkanciu.

  5. Kažkaip prisijungus prie forumo maniau, kad bus diskutuojama šinšilų auginimo/kailių paruošimo temom, dalijamasi patirtimi (gera ir bloga), o čia žiūriu iš 70psl, 50 psl.vien tik debilais vieni kitus vadina... Ačiū D, kol kas teko bendraut tik su geranoriškai nusiteikusiais augintojais, o su šiais "asais-senaisiais augintojais", tai nesinorėtų net susitikt....

    Nu tai ir aciu dievui, net lengviau ant sirdies pasidare. Tik reikalas tas, kad senieji asai ismoko visko ir be forumo pagalbos. Kas norejo ir kam reikejo informacijos, tas ja ir gavo. O dabar "naujieji - nuskriaustieji" augintojai jauciasi padare zygdarbi, kad pradejo auginti sinsilas ir visi turi skubeti pas juos i pagalba. Nu slyksciau negali buti.

  6. Kokiame diapozone kainos vaikšto? Ar būna, kad krenta žemiau savikainos? 

    Na mazdaug nuo damokejimo iki 80 eur uz kaili. Pasikartosiu, viskas priklauso nuo kokybes. Ta pati savikaina pas kiekviena augintoja yra skirtinga. Dirbant pagal verslo plana, gali gautis didelis snipstas.

  7. Sveiki, gal kas nors turite duomenu apie kailiuku kainas per pastaruosius 10 metu? Ir galbut kas nors dristumete pabandyti prognozuoti, kaip tos kainos keisis per ateinancius 10 metu? Dėkoju

    Kaip per praejusius 10m kainos krito ir kilo, taip ir per ateinancius 10m kris ir kils. Viskas priklauso nuo kokybes. Uz geros kokybes kailius visa laika gausi daugiau.

×
×
  • Create New...