Jump to content

Shelby

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Shelby

  1. On 2017-02-19 at 09:59, ARUNASAS0 said:

    Sveiki,galvoju apie agro plievele braskiu uzdengimui nuo pavasariniu salnu zydejimo metu. Kokia jusu nuomone ar patirtis padetu man issirinkti. Plotai nera dideli. Parduotuveje ziurinejau darzo danga 17gr., maciau ir lyg 30gr., vienos labai plonos ir atrodo kaip vienam naudojimui. Kaip manote gal geriau nepataupyti ir isigyti iskart tarkim 50gr., agro danga, o gal neverta taip permoketi. Arteja pavasaris tai manau reikia pasirupinti.

    50g plėvelė naudojama žiema, pavasariui geriau rinktis 21-23g.

  2. Yra tikrai. PARAMOS UŽ ŽEMĖS ŪKIO NAUDMENAS IR KITUS PLOTUS BEI GYVULIUS PARAIŠKOS IR 2016–2020 METŲ TIESIOGINIŲ IŠMOKŲ ADMINISTRAVIMO BEI KONTROLĖS TAISYKLĖS. ŽEMĖS ŪKIO NAUDMENŲ IR KITŲ PLOTŲ KLASIFIKATORIUS. 29 p. Riešutmedžiai

    Skaičiuoklėje - Agrarinė aplinkosauga ir klimatas 2014-2020 KPP , vaisiai ir uogos  - 336 eur/ha

    Paskaitykite šių metų taisykles. Nebėra tokios paramos nei lazdynams nei riešutmedžiams.

  3. Sakyčiau ganėtinai drąsus sprendimas startuoti su 1 ha braškių, aišku uždirbti galima neblogai, bet garantuoju kad iškils labai daug priežiūros problemų bei derliaus nuėmimo, o sunkiausia bus parduoti už normalią kainą, o jei "papigiai" parduosi nieko neliks pačiai.

  4. Duomenys apie pajamas iš paslaugų žemės ūkiui teikimo turi būti imami iš Pažymos apie žemės ūkio veiklos subjekto pajamas per praėjusius kalendorinius metus, kurios forma pateikta Žemės ūkio veiklos subjektų pajamų dalies, gaunamos iš žemės ūkio veiklos, įvertinimo metodikos, patvirtintos Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2003 m. vasario 26 d. įsakymu Nr. 3D-66, priede, parengtos vadovaujantis šios metodikos nuostatomis. Paslaugas žemės ūkiui teikiantys žemės ūkio subjektai ŽŪIKVC šią pažymą turi pateikti nuo einamųjų metų sausio 1 d. iki birželio 1 d.

  5. Sveiki. Gal kartais pastebejote kiek m3 kubu vandens vasara sunaudoja 0,5 ha frigo ar kitu tipu daigu braskynas sodinti pleveleje lauko salygomis ir tiek pat tokiu paciu daigu nesildomuose siltnamiuose? Gal kas stebejo mazesni ar didesni plota, butu idomu isgirsti? Aciu

    Sveiki, viename braskiu tresimo plane radau parasyta kad reikia 50000 l/ha/sav. As maziau sunaudoju, kiek tiksliai sunku pasakyti.

×
×
  • Create New...