Jump to content

Mester

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Mester

  1. jei bus palankus pavasaris uzaugs. jie labai jautrus pavasarinem sausrom. o seklos kiekis priklauso kas kiek eilutes darysi jei kas 10 cm tai 5 kg pakaktu

    Su kokia sodinamaja sodinate? Ir kokiu laiku sodinti iš sėklų reikia? Iš ropelių tai gegužes pradžioje ar iš sėklų nereikia anksčiau?
  2. Kaip reikia pagal unikalu nr. surasti sklypu ribas ir įkelti į GPS? Kokias programas tam naudojate? Galvoju pirkti trimble ez 250. Gal kitokiu pigesniu variantu galite pasiulyti. GPS pagrinde reikalingas tiksliam sklypo nušienavimui kad nereiktų ieskoti riboženklio išlipus, ir del deklaravimo neprisikabintų.

  3. Gal ir atrodo geriau, bet iš tikro Dual Command dėžė tai prastesnė už Electro Command. Dual Command iš tikro yra 12x12 ir du pusbėgiai. Tai jau masikuotis rankom perjunginėjant pavaras (dvi svirtys) ir sankabą minkyti reikės kaip reikiant. O Electro Command 4x4 ir po 4 pusbėgius. Tai praktiškai tik vieną kartą sankabą išmynei pasirenkant grupę (zuikį ar vėžlį), o toliau tik mygtuką maigai. :)

    Tai Dual Command yra 24x24 ?
×
×
  • Create New...